onsdag 2. desember 2020

Vaskerom bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Vaskerom for hele familien.


Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.

Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag.


Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Benken som omgir porselensvasken er snekret til rommet og malt hvit. Benken er stor og praktisk med store arbeidsflater og åpne hyller til kurver.


Det beste med rommet er at det er blitt hyggelig å være i kjelleren og vaske klær.

Det var det ikke tidligere! Klikk videre og se før-bildene og flere bilder av det ferdige resultatet. En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom , er at det er et rom som tiltrekker seg rot. Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av.


Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Inspirasjon til vaskerom. Gå til hovedinnholdet. Annonse: Abonner på Rom123. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips.


Et vaskerom kan være så mangt – alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt! På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom. Legg til en personlig fargepalett og vips, blir trivselsfaktoren en annen. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet.


På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom ?

Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Men valgene vi gjorde står derfor også i stil med valgene ellers i huset. Vi har fått varige løsninger som fungerer fint, og vi trives veldig godt med vårt kombinerte gjestebad og vaskerom ! Se flere bilder fra huset i Ålesund på Gros blogg: apenthus.


Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong. Hyllen er både flott og praktisk, og du kan selv bygge den på et par dager. Som nevnt over - dette går glimrende med Ikea.


Vi har en løsning som vist på bildet, og satte på et ekstra par ben i stål (kjøpes på f.eks. Coop bygg) under skuffeseksjonene for å være ekstra trygge. Etter to år har vi fortsatt et like fint vaskerom.


Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig. Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design.


Kombinert bad og vaskerom Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Jeg har også bistått med planlegging av hovedbadet i dette huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg