torsdag 24. desember 2020

Villanger kjøreskule knarvik

Våre trafikkskoler gir deg trygg og kompetanserik utdanning. Søk Trafikalt Grunnkurs Knarvik. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Vi kan hente deg i hele Bergensområdet (gjelder kun klasse B). Vi tilbyr intensivopplæring!

Det skjer i senteret. Vi har kontor i Knarvik. Knarvik Senter, med kjempegode tilbod og kjekke aktivitetar for dei små. Hos oss har du muligheten til å begynne i rolige omgivelser med et vennligere trafikkbilde enn det du finner i sentrum.


Når du føler deg trygg legger vi opp til kjøretimer nærmere byen. Du finner oss en halvtimes kjøretur fra Bergen sentrum – med gode bussforbindelser. TRAFIKKSKOLE I KNARVIK.


Trafikkskole i Åsane og Knarvik - Tilbyr intensivopplæring på bil og MC.

Da vi fikk flere og flere henvendelser fra Nordhordlan mente vi det var behov, og på sin plass, å åpne kjøreskole i Knarvik også. Er du på jakt etter en kjøreskole nær Lindås, Meland eller Osterøy? Feste er en etablert og seriøs trafikkskole i Knarvik og Åsane.


Vi er dyktige trafikklærere som tilbyr opplæring på klasse B, B9 BE, Moped og MC. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål vedrørende veien til førerkortet. TABSelev er bransjens mest moderne og komplette system for booking og administrasjon skreddersydd for elever som tar førerkort.


TABS-appen er helt gratis å bruke. Vårt kontorlandskap finner du i Knarvik. Nærmere bestemt i Promenaden, 2. Våre lokaler finn du i Promenaden, i 2. Knarvik senter har noe til enhver smak, her kan alle finne noe de liker!


Senteret har et bredt utvalg med sine butikker og er lett tilgjengelig langs E39. Vi på Max trafikkskole AS ønsker å fremstå som en moderne kjøreskole som skal ta vare på deg, ved at vi setter trivsel, miljø og deg som kunde i høysete. Som en kvalitetsikret bedrift ønsker vi å sette fokus på å gi våre kunder det beste opplæringstilbudet til best mulig pris mulig.


Ettersom vi alle jobbar gjennom skulen hadde vi pengar å bruke på van. Sofie fortel vidare at dei har skaffa fleire sponsorar for å hjelpe å finansiere prosjektet: Villanger Kjøreskule , Eplemost frå Skjeldrum, Toppe gartneri, Tømrer og gardsgut, Olsen Tømrer og Byggservice, Anette With, Espen Iversen og Mona Brattland. Kan du finne prislisten for oss er vi veldig takknemlige dersom du har lyst til å sende den til oss.

Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Informasjon om priser. Teorihjelp: Alle våre elever har tilbud om gratis bruk av teoritentamen. Wilhelm Dalls vei 40.


Finn de beste adressene for Bil - Kjøreskole i Knarvik. Se på steder, samt kart, vurderinger, åpningstider, bilder, videoer, Finansangivelser og alle detaljer for hvert foretak fra utvalget. Motta ditt søk Knarvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg