tirsdag 8. desember 2020

Verven festival

Den har også blitt spilt utallige ganger på festivalkontoret. Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme. For billetter til bedrifter og større grupper ta kontakte. Horten microbryggeri har laget verven-øl til oss også i år,. Har du lyst til å jobbe frivillig og være med på å skape.


Verven navnet kommer fra Horten Verft, som på folkemunne er.

Tenk deg en småbrisen Björk i studio. Minor Majority til Verven Det fantes ikke tvil om at bandet. Et av Norges mest folkekjære band kommer til Verven for å lokke frem sola og sette stemningen for en magisk lørdag. Bandet har utallige hits og vil garantert sette i gang allsang. Dette kan jo bli en av konsertene som samler hele Horten tidlig på Verven.


Norges, kanskje verdens triveligste festival. Tre scener, rett ved sjøen, bra bookinger og topp stem. Noen justeringer i år, så hadde det vært 1.

Følg med på vervenfestivalen. Han hadde allerede da blitt lagt merket til nasjonalt med hitten Brenner Ned Alt. Det er ingen hemmelighet at administrasjonen i Verven er fan av Lemaitre og at bookingsjefen titt og ofte spiller Lemaitre over høyttalerne på kontoret. Vi har derimot trodd at Lemaitre var for stort for lille Verven og aldri lagt inn bud. Det gjorde vi i sommer og nå er det et faktum at bandet kommer til Horten.


Ved båndpåsett onsdag ble vi fortalt at det. Kjartan Lauritzen melder seg på Verven. Popkometen Halie kommer til Verven ! Skjenkepolitiets dom over festival -Horten er en fest. Har du ikke billett til Verven , må du vente til neste år.


Så lenge varer drittværet. Det blir dansing på bordene på Verven i år. Vi gleder oss enormt til hitter som Utadæsjælåplevelse, E-Oret, Cheerio og Dødssøt. Festivalen har tatt navn etter Horten Verft - Verven på folkemunne.


Har nesten utelukkende norske artister på programmet. De har også eget ban og de spiller på lørdagen under festivalen. Norges hyggeligste festival har Norges hyggeligste reklamebyrå.


Når han la ned Verven for å få festival.

Hva skal vi spise og drikke? Ingen kan leve av en sær festival hvor appellen er liten og musikksmaken smal. Festivalpassene til Verven blir garantert borte før 17.


Alt dette til heldige vinnere som kan ta med seg en venn hver! Det eneste du trenger å gjøre er å like denne posten. På fredag ankommer ZAHID ALI festivalen direkte fra Dubai i helikopter for å kjøre humorshow for dere på Møringastranda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg