onsdag 30. desember 2020

Vental persienner

Finn de beste prisene på nettet. Vi skal levere ca stk store zip screens. Utvendige persienner. Lamellene kan heves og senkes avhengig av værforhold. Dersom vinduet er bredere kan flere persienner monteres i rekke med doble styreskinner i midten.


Man kan også koble persiennene sammen med en aksling slik at man kun trenger én motor pr per gruppe.

Spørs oss gjerne om råd. Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet Persienner har vannrette roterende lameller som gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!

Vi har erfarne kundekonsulenter som gjerne kommer hjem til deg på besøk og gir deg et gratis og uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. Markiser og solskjerming fra Fasadeprodukter AS holder høy kvalitet. Bestill en gratis befaring på våre nettsider og motta uforpliktende tilbud!


Legg inn bredde, høyde, motortype og duk i. Vedlagt oversendes informasjon fra leverandører av markiser som styret. Vi forhandler markiser i et bredt utvalg av mål og design. Vi leverer og monterer markiser etc. Se mer informasjon om dette hos vår. Persienner skal støvsuges Når man allikevel har støvsugeren fremme, er det en god idé å støvsuge persiennene i samme slengen.


Bruk et munnstykke med en bløt børste. Vental Hounter Douglas. Lukk persiennen med oversiden innover og start fra toppen og støvsug med bevegelser fra side til side. På den måten kan persienner holdes rene meget lenge.


Med VENTAL utvendige persienner blir det overført minimal varme til innemiljøet, hvilket resulterer i de laveste avskjermningskoeffisienter blant alle vinduestildekninger. Videre kan lysspredningen kontrolleres og blending forårsaket av sollys, kan elimineres. Consol AS er totalleverandør av innvendig og utvendig solskjerming som persienner , plissé, screen, zip-gardiner, Multifilm, rullegardiner, markiser, dekorfolie, gardiner mm. Vi er også spesialister på vindusfilm, og har et bredt sortiment av solfilm, sikkerhets- og energibesparingsfilmer.


Det har også vist seg at persienner er en solskjerming som egner seg bra for norske forhold grunnet stor fleksibilitet.

For å utnytte alle muligheter med persienner er det viktig med en automatisk styring. Persiennekasse skal være i samme oker farge som veggkledning, mens persienne skal ha samme rød farge som vinduskarmene. Bredden til persiennekassen bør være slik at dens sider flukter med utside av omrammingen rundt vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg