tirsdag 12. april 2016

Alternativ til gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Se vårt store utvalg. Slike gardiner er praktiske da de gir mulighet for å stenge av helt eller slippe noe av solen eller lyset igjennom ved å vinkle lamellgardinene på skrå, forteller Aamodt.


Trenger du innvendig solskjerming? Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun til ifi. Gardiner kan også brukes som et visuelt grep.

Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Noen steder passer imidlertid ikke gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv. Men är du inget direkt fan av gardiner finns det många andra sätt att få en ombonad känsla. Kolleksjonen tilbyr et stort utvalg forskjellige lamellbredder, farger og tekstiler, samt ulik grad transparens.


Farger og teksturer med personlig preg. Velg blant flere moderne farger, mønster og teksturer. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner , er lamellgardiner et godt alternativ. Lameller er praktisk og moderne.


Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp, og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk.


Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Ved å velge et alternativ til gardiner , kan du redusere tiden du bruker på vedlikehold mens diversifisere vinduene med nye trender og design. Den type av gardiner finner du her hos oss på Trademax, og vårt store utvalg tillater deg å være veldig kresen i valg av gardiner online.


Det er nødvendig for at du skal kunne finne akkurat de gardinene som passer dine rom.

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner , hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. De forskjellige liftgardintyper tilbyr vi i standardmål men også etter mål, som passer nettopp til ditt vindu. Leveres kun med snortrekk.


Hvis du ønsker kjedetrekk, se under Fremstilling etter mål. Fordeler med gardiner. I mange moderne hjem finner du ikke tradisjonelle gardiner i for eksempel stuevinduet eller kjøkkenvinduet. Elegant fordi lamellgardiner er et moderne og praktisk alternativ til tradisjonelle gardiner.


En lystett rullegardin skjermer effektivt for sola, og sørger for at det er helt mørkt på soverommet eller barnerommet om natten. Samtidig er den et enkelt og pent alternativ når du ikke ønsker tradisjonelle gardiner i hvert vindu. På nett kan du kjøpe en slitesterk og fin rullegardin fra Princess i faste bredder. Liftgardiner gir hjemmet ditt et mer minimalistisk preg enn klassiske gardiner , og er ikke bare et godt alternativ i kraft av sin enkle estetikk, men også sin funksjonalitet.


De gir den tildekkende effekten til gardiner , og soper samtidig ikke i bakken, noe som gjør renhold lettere, og er derfor godt egnet til et moderne hushold. Det unike med dette produktet er at man kan dempe både varmen og sjenerende sollys samtidig som man bevarer utsikten. Denne funksjonen får man på grunn av at duken er perforert. På funkishus er screen gardiner et strålende alternativ til utvendig skjerming.


Les våre omtaler her. Et alternativ til ringer og sydde hemper, er å bruke et bredt bån og tre gardinen rett på stangen. Svalt og moderne i grå og nøytrale farger, milde pastellfarger og naturliga jordfarger – du finner garantert et alternativ som passer ditt interiør. Endelig et grønt alternativ ! Som et grønt og PVC-fritt alternativ er den også luktfri og 1 resirkulerbar.


Green Screen har lang leveti enkelt vedlikehold og er permanent flammehemmende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg