fredag 8. april 2016

Brun baderomsinnredning

Stort utvalg av baderomsmøbler. Servanter, skap, skuffer, m. Se våre lekre baderomsløsninger. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Fast pris - ingen overraskelser. Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør. Baderomsmøbelet er det som ofte definerer stilen du har på ditt bad. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel.


Baderomsinnredning fra Kamè er komfortable og slitesterke møbler. Når du velger et drømmebad fra Kamè kan du skreddersy det helt etter dine egne behov. Du kan velge design, stil, farge, dybde og bredde.

Du kan matche det med et bredt utvalg av servanter og benkeplater. Ny baderomsinnredning eller nye baderomsmøbler? Tips og artikler som handler om innredning og møbler til badet. Bli kvitt den brune skitten i badekaret. Et bredt sortiment av baderomsmøbler gjør det enkelt å bygge drømmebadet.


Designmessig vil baderoms innredningen kunne understreke den stilarten man ønsker på. Her får du en ferdig montert baderomsinnredning med en moderne dobbel servant i støpemarmor med overløp. Møbelsettet kommer med et romslig speilskap, med to hyller, og er i samme utførelse som servantskapet. Denne modellen vil passe vel så godt inn i et bad med lyse toner, som på et bad med mørke toner. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager.


IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. MAXBO tilbyr et stort sortiment av baderomsinnredning som gjør det enkelt å bygge drømmebadet. Bredt utvalg av baderomsinnredning eller baderomsmøbler. Overskap, underskap og høyskap til bad slik at du enkelt får det baderommet du ønsker. Bedre baderomsinnredning Jo bedre du har definert behovene dine, jo enklere og morsommere er det å innrede det nye badet.


Hos oss finner du baderomsmøbler fra produsenter som Linn Ba Dansani, INR, Element og Foss Bad. Akkurat som i alle andre rom er baderommet et sted man skal trives.

Her har vi samlet baderomsartikler som hjelper deg med å lage et fint og. Alle med feste i krom eller messing. Standardfargen i Classic er hvit matt med eller uten ramme, og med enten hvit matt, brun eik og natur eik i sidegavlene.


Du kan i tillegg velge akkurat den matte fargen du ønsker. Naturtoner i beige, brunt og cappuccino har aldri vært mer i vinden. La baderommet reflektere en bærekraftig livsstil der vi tar et stort skritt nærmere naturen i både fargeskala og materialvalg. Se gjerne litt ekstra godt på fargen ‘Cappuccino’ eller eikefinéren ‘Nordic Oak’, som må oppleves for at de skal komme til sin rett.


For større bad finner du boblebad og lange dusjkabinetter. For mindre bad har vi badekar ned til 1liter. Vi har også mange svært rimelige møblerpakker som inkluderer både under- og overskap til servanter.


Cangas Slim modellene er spesielt praktiske siden dybden er kun cm. Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik.


Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg