tirsdag 5. april 2016

Systemvegger glass

Våre systemvegger er enkle å montere og de forskjellige systemveggene er alle basert på den samme konstruksjonen slik at en vegg kan endres til en annen systemvegg type, f. Rollform sine glassvegger er et eksklusivt veggsystem til en fornuftig pris. Glasset deles opp i ønskede moduler etter mål, eller etter tegning. TK helglass systemvegger Det flyttbare skilleveggsystemet TK FULL- GLASS er en utmerket løsning for å lage nye kontorlokaler og skille arbeidsstasjoner, tatt i betraktning de skiftende behovene til kontorlokaler. Glassveggen leveres i høyder opptil meter.


TK-vegger er designet som glassmoduler.

Systemene monteres rask og til minimale forstyrrelser i våre kunders daglige rutiner. Modulene kan enkelt demonteres og brukes på nytt ved endret behov eller omstruktureringer i kontorlandskaper. Basic er vår mest solgte og fleksible veggmodell som består av glass -tett-og dørmoduler som lett kan kombineres til ønsket resultat. Modulene leveres med karmer i heltre, finert, foliert eller malt valgfri farge, med eller uten losholter, gjerne i kombinasjon med lysbryterfelt og tilpassninger.


Glass kan leveres som float, herdet eller lyd. Det gir gode lysforhold til kontorer, korridorer og fellesareal og bedrer den visuelle kontakt og romvirkning. Bruker man glassvegger ut i mot korridorer så kan utnyttelsesgrad også økes. I tillegg er det med på å gi et et eksklusivt inntrykk.


Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge.

For år siden var alle etasjer i Gängtappen i Malmø fylt av kontorinnredning typisk for tiden, og hundrevis av Kockums’ fremste verfts-ingeniører. I dag har huset fått nye leietakere og sine kontor skreddersydd etter sine behov. Flexica er som alle produktserier i Triplan-systemet en modulopbygget innervegg. TKS skilleveggsystem med enkelt panel er festet til taket og består av glassruter uten vertikale profiler som ikke er koblet sammen.


Flexica leveres både som glass - og tettvegg med paneler i forskjellige overflater, eksempelvis MDF- eller gipsplater med tapet, metall eller finér. Støy- og støvfri montasje og flytting foretas hurtig, helt uten bruk av spesialverktøy. Platene som benyttes er standardmoduler med ferdigbehandlet overflate, vinylduk eller malt strie.


Maars Interior Systems leverer top-of-the-line skillevegger til kontorlandskap. Dette er et universalsystem med utallige muligheter og variasjoner. Du kan velge mellom vinyl, melamin eller stål. Selvfølgelig er ekte finèr eller glass også et alternativ i vårt sortiment. Et unikt produkt i god kvalitet til gunstig pris!


Arbeidene omfatter: - innvendige vegger 49. Acusto har inngått en kontrakt med AF Gruppen Norge As for Nytt Nasjonalmuseum blir Nordens største kunstmuseum. Vi er den største på produksjon av.


Aluko leverer innvendige systemvegger i glass og aluminium, tilbehør og beslag, skillevegger, skyvedører og solskjerming. DEKO FG (FullGlass) Fullglassveggen åpner for spennende interiør med maksimal åpenhet, samtidig som de gir god skjerming mot lyd og andre forstyrrelser. Disse leveres med eller uten glass etter ønske og bruk.


Dørene kan velges som tette eller med glass , også som skyvedører.

Og som vegger med gips eller f. Systemveggene fås som glasvegger med et eller to lag glass. Triplan kan også levere løsninger med skyvedører. Alle produkter kan spesialtilpasses til ditt prosjekt!


Ganddal i Sandnes kommune. Bedriften har gjennom en årrekke vært med på å utvikle innvendige glassvegger og systemvegger for næring og offentlige bygg. Wallenium jobber med: 1. Her finner du oversikten over våre tjenester innen kontor- og bygginnredning. Besøk vår nettside for mer informasjon.


Bærum Byggmontering - BBM sine systemvegger har mange fordeler sett i forhold til tradisjonell plass bygd vegg. DEKO are one of the leading companies in Europe producing and supplying demountable system as well as glazed partitioning solutions and matching door systems.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg