onsdag 13. april 2016

Maling moss

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.

Boligstyling og maling. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Oppmåling i Moss kommune. Vi har alle typer maling til en billig penge.


Landmåler fra Moss kommune utfører måleoppdrag i hovedsak etter Matrikkelloven. Vi utfører også oppmålingsforretninger for å rekonstruere eiendomsgrenser, grensejusteringer, delesaker, arealoverføringer, innmålinger av bygninger og andre måleoppdrag etter etterspørsel og kapasitet. Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet. Bare med en ny maling vil hjemmet få et helt nytt preg.


I vårt utvalg av innen- og utendørsmaling, pensler og tilbehør finner du nøye utvalgte produkter, naturligvis til lave priser, slik at du bare er et penselstrøk unna å gjøre hjemmet hyggeligere.

Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


Prosjekt håndverk AS Prosjekt Håndverk AS utfører alle typer arbeid innen maler- og gulvarbeider til industri. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Helgerødgata Moss Vis kart. Butikken er i dag eid av Lars Erik Andresen og Raymond Brynhildsen, og har totalt ansatte, inkludert håndverkere.


Stocretec Flooring AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. INNVENDIG MALERARBEID. Vi tilbyr vedlikeholdsavtaler for borettslag og sameier. Eksempler på tjenester er vask, maling , branntetting og oppussing.


Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi fikk å oppdrag fra Luksusfellen å hjelpe en av deltakerne som ikke hadde fått solgt huset som hadde ligget til sals ett år.

Vi malte kjøkkendørene og ett soverom, fjernet mange av eierens personlige eiendeler og suplerte med noen av våre møbler og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg