mandag 4. april 2016

Solfilm oslo

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Både solfilm og sikkerhetsfilm er aktuelle produkter på nevnte områder. Selvsagt finnes det flere felter våre produkter kan brukes på, bare fantasien setter grenser for hva disse glimrende produktene kan brukes til.


Ta kontakt med oss dersom du har ideer eller spørsmål! Black Diamond Foliering Studio holder til i Oslo. Vi har god erfaring med solfilm , lakkbeskyttelsesfilm, foliering, bilstyling (m.m.) på biler som Tesla Model S, X. Vi er også spesialister på vindusfilm, og har et bredt sortiment av solfilm , sikkerhets- og energibesparingsfilmer.

Solfilm eller annen solskjerming på bygg! Vi utfører også montering av solfilm og annen type solskjerming på privat bolig og næringsbygg. Det finnes mange typer solskerminger, ta kontakt for en befaring så finner vi ut hva som passer best. Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon.


Solskjerming er bra for miljøet da man kan redusere bruk av aircondition. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute.


Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Den tar ingen plass, og krever ingen vedlikehold. Vi har mange typer folie slik at vi kan tilpasse skjermingen etter forholdene.


Vi gjør det enkelt for deg! Registrert Dato: Fredag 06. Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene.


Vi har lang erfaring og bruker kun solfilm av beste kvalitet. Den er også veldig slitesterk.

Montering av solfilm tar vanligvis fra 1-timer, dette kan variere fra biltyper og antall ruter som skal ha solfilm. I lang tid har vi fått jevnlig spørsmål om vi også monterer solfilm på bilruter og vinduer (både privat og næring). I likhet med alt håndverk – kreves spisskompetanse for å kunne utføre jobben korrekt.


Alle de små detaljene må være plass for at kunden skal få et perfekt og varig resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg