mandag 25. april 2016

Male trapp hvit

Reserver ditt Hotell i Male online. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Trapp med teppe Trappen er den farligste plassen i huset - hver år skader hundrevis av nordmenn seg i trapper. En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys.


Forside Interiør, møbler og trapp Male en lakkert furutrapp ByggeBolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid synes, og fordi på en malt trapp av mykt tre (furu) vil hakk og merker fort vises. Andre leverandører som leverer malt furu bruker termen hvit grunnet furu på sine produkter, og trappen må males opp etter kort tid.


Se også: Hvilken trapp passer din bolig. En fin måte å gi trappen et personlig preg og gjøre den til en del av interiøret, er å gi den et strøk maling. Da blir den seende helt ny ut, og kan matche interiøret på en måte du ikke trodde var mulig.

Slik fornyer du den gamle trappen Har du en gammel og gul furutrapp? Se hvordan den kan bli som ny. Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Et lite tips når du skal maler en trapp som må brukes under malingen er å male annethvert steg. Marker de stegene du ikke skal male. Det er nå klart for å male. Start med en liten pensel og mal langs kantene.


Så bruker du minirull på de store flatene. Mange sliter med mørke, gulnede furutrapper som stjeler lys og tar uønsket oppmerksomhet. Skal male en trapp som i der selve trappen i utgangspunktet ubehandlet tre og gelenderet er malt i en not so lekker blå farge. Skal ha hvitt panel i gangen påde oppe og nede, Hvitt tregulv i gangen oppe og litt uvisst hva vi skal ha i gangen nede. På veggen ved siden av trappen skal jeg ha tapet.


Skal du male trinnene, lønner det seg å bruke maling av type Oxan til det og da grunne først med deler av den iblandet whitesprit, før maling av to strøk. Vi er i gang med oppussing av trapp og dette er tipsene jeg fikk på Maxbo. Jeg fikk så utrolig mange henvendelser om hvordan man skulle male en trapp , og siden jeg ikke er noe maleekspert så spurte jeg maleeksperten i familien om han kunne skrive ett gjesteinnlegg med sine ekspertkunnskaper om trappemaling.


Neste gang blir jeg å male flere strøk.

Til sommeren blir det nytt maleprosjekt. Tipper trinnene blir malt i en brun eller gråaktig farge. Kanskje samme farge på håndlisten i gelenderet. Tror også det er fint med mørke, beisa trinn og hvit ellers.


Stikkordarkiv: male hvit trapp Trappemaling. Er det veldig dumt å male en trapp klassisk hvit ? Legg inn av MtM fredag 21. Tenker da i forhold til vasking og slikt. Og frustrasjonen er meget høy når det hos noen da begynner å flasse etter 1-år, avslutter Røneid.


Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi har produktet som passer ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg