onsdag 6. april 2016

Pris solskjerming

I våre nettbutikker kan du enkelt legge inn mål og se pris omgående – enten du er hjemme, på jobb eller ute og reiser. Solskjerming til bilvindu. Fjernkontroll kommer i tillegg.


Pris solskjerming

Montering er ofte svært enkelt. Pris på montering etter befaring. Har du mottatt tilbud på zip screens? Lurer du på hvor mye en sparer på å montere selv? Eller bare hvor mye solskjerming av typen zip screen koster?


I vår nettbutikk kan du enkelt konfigurere dine egne zip screens og få pris omgående. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Konkurransedyktige pris på skreddersydde markiser Markisemannen tilbyr skreddersydde løsninger innenfor flere typer markiser og solskjerming – med ulike valg av kvaliteter, materialer, størrelser og betjeningsmuligheter. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og gir deg et konkurransedyktig pristilbud – uten noen form for forpliktelser. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Med screens får du effektiv solskjerming og beholder utsikten Går du for screens som solskjerming vil du få en nøytral og effektiv solskjerming , samtidig som du beholder utsikten.


Screenduken er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Samtidig slipper den inn et behagelig lys og stopper inntil av solens. Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Vinterhager, verandaer, rekkverk, skyvedører og vinduer.


Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Når du ønsker å skjerme deg og dine mot både høy og lav sommersol, kan Europris tilby et bredt utvalg av markise, parasoller, partytelt, m. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. På jakt etter utvendige screens? Se vårt utvalg og bestill i dag! Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.


Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming , og hjelper deg uansett skjermeproblem.


Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert! Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon. Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll.


MAXBO har innvendig solskjerming som persienne, plisségardin og rullegardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg