fredag 22. april 2016

Norema kjøkkenøy

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.

Kjøkkenet du har drømt om lenge. Vi har ulike kjøkkenfronter å velge blant. Nedenfor følger pris for alle våre kjøkkenfronter. Alle kjøkkenfronter på de. For at du skal kunne velge akkurat det kjøkkenet du ønsker kan Norema tilby deg et rikt utvalg sammensatte skap i Home Collection eller du kan gjøre litt av jobben selv og velge flatpakkede kjøkken -sortiment Basic Collection - valget et ditt!


Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken! Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Norema har ulike fronter og mer enn håndtak å velge mellom.

Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Les mer og se utvalget her. Start chat Start chat. Våre kjøkkenmodeller i Home Collection kommer alltid som ferdig sammensatte skap fra butikk.


Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i hele kjøkkenets beregnede leveti år. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Velkommen til Norrøna Storkjøkken! Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr.


Mange av våre kunder kjøper nye fronter til sitt kjøkken for å gi kjøkkenet et lite løft før boligen skal selges. Hvis kjøkkenet har skader eller synlig slitasje på eksisterende fronter, bør man vurdere kjøkkenfornyelse før boligen skal legges for salg. Vi leverer kjøkkenfornyelse til hele Norge! I følge en tømrer og kjøkkenmontør er det ett godt kjøkken. Men frontene er stygge, så de har jeg malt.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Kom i gang med tegning av ditt nye kjøkken. Vårt tegneprogram er enklest i bruk. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Les også: De ti største tabbene når vi pusser opp kjøkkenet. Solbakken har jobbet som kjøkkenselger og erfart at med en nøyaktig målejobb kan en komme seg unna med å kun kjøpe nye fronter. Dermed kan du sette Norema -dører på ditt Sigdal- kjøkken.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg