fredag 29. april 2016

Gardiner til store vinduer

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Har du en gammel klassisk leilighet på Frogner i Oslo, kan du ikke ha samme oppheng som en ny leilighet på Tjuvholmen. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun til ifi.


Gardiner kan også brukes som et visuelt grep. Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Snøhvit gardiner for store vinduer2.


Til store vinduespartier er plisségardiner og lamelgardiner den absolut bedste løsning.

Begge gardintyper er ideelle til gulv- til -loft vinduer samt andre typer store vinduespartier. Du kan også få både lamel- og plisségardiner med mørklægningsstof, så du kan bruge dem i soveværelset. Et optimalt valg for store vinduer. Kolleksjonen tilbyr et stort utvalg forskjellige lamellbredder, farger og tekstiler, samt ulik grad transparens.


Det har udfordret os til at finde på de allerbedste gardinløsninger til større vinduer. Så vi ve hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Når de flotteste og bedste gardiner skal findes til dine store vinduer. Det er ikke alle typer gardiner , der passer til store vinduer.


Persienner er et stilsikkert valg af gardiner til store vinduer. Ligesom med rullegardiner fås de også i et væld af designs, farver, størrelser osv. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner , er lamellgardiner et godt alternativ. Lameller er praktisk og moderne.


Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.


Har dere noen råd til gardinoppheng som vil passe disse vinduene? Dette er i stua, som dere kanskje ser av bildet.

Vi har fått hjelp til å svare dette spørsmålet av interiørkonsulent Inger Almøy, som har gardiner som spesialfelt. Hva skal jeg tenke på når jeg vil kjøpe en ny gardinstang og måler mitt vindu ? Vil du at rommet skal føles luftigere monteres stangen nærmere taket. En verden full av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan finne den som passer både vinduet og stilen din best. Det kan kaldes et luksusproblem – at lede efter gardiner til store vinduer.


Store , flotte vinduer har store fordele: masser af naturligt lysindfald og en mulighed for at nyde en flot udsigt. Med tanke på hvad store vinduer har at byde på, fortjener de al den opmærksomhe de kan få. Vi har gardiner til både de store vinduespartier og de høje smalle vinduer. De store og høje vinduer er populære i moderne byggerier, da de giver flere timer med lys i rummet og samtidig skaber et moderne udtryk i hjemmet. Her på siden guider vi dig i dit valg af gardiner til høje vinduer.


Vi leverer også spesialbestilte lamellgardiner etter dine mål. I noen rom er det viktig at gardinene tåler å vaskes ganske ofte, for eksempel på kjøkkenet, andre ganger er det viktig at gardinene får riktig fall og henger pent rundt store vinduer. Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg