torsdag 28. april 2016

Båtnavn klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper.


Båtnavn klistremerker

Dekorshop leverer klistremerker med navn som du kan montere på båt, og på denne siden kan du se noen av de mest populære båtnavnene vi lager. BRATEC design produserer båtnavn , selvklebende bokstaver i vinyl, reklameplakater, skilt, bildekor, vindusdekor, klistermerker, båtnavn , båtdekor o. Vår søsterbutikk DekorShop. Priser fra kun 14- eks mva, med den samme raske leveringen som du får fra PeneVegger.


Ved å klikke på knappen over kan du med enkelhet sette opp ditt eget båtnavn. Vi i Konsis produserer navnet etter gitte mål, også er det opp til deg om du ønsker å montere navnet selv, eller om vi skal sende ut en montør for å bistå med dette. Priser på logoen får du oppgitt direkte i nettløsningen. Lag ditt eget båtnavn , direkte på nett!


Her kan du designe ditt eget båtnavn i selvklebende folie. Minstepris for bestilling er 379. Skriv navnet på båten i linje 1. En forhåndsvisning av teksten vil vises på skjermen.


Ta kontakt med oss for. Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy. Alle båtnavn og motiver leveres klar til montering sammen med en veiledning.


Båtnavn klistremerker

Nettbutikken har åpent døgnet rundt og produksjonstiden ligger typisk på 2-dager. Vi har i hvert fall besluttet oss for at våre standard- klistremerker med trykk er firkantede, løse klistremerker i enten papir eller plast (vinyl), med mulighet for spesiell overflatebehandling. Leter du etter noe annet? Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter. Fjerne klistremerker på bil ? Dette er et spørsmål som vi hører fra nesten hver kunde som spør om bilfoliering.


Hvis bilen har blitt foliert med en høykvalitets bilfolie er fjerningen veldig enkelt. Jeg er ute etter et nettsted som lager rimelige klistremerker for båtnavn og lignende, noen som vet om noe? PROFF Hos oss handler du med en ekte skiltmaker med lang erfaring og stor kunnskap om faget.


Båtnavn klistremerker

Vi vet hva vi holder på med! SERVICE Vi tar service og kundebehandling. Klistremerker med valgfritt trykk for ditt firma, din klubb eller forening.


Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr. Format, størrelse, farger og antall bestemmer du.


Siden båten er omdøpt, så må jeg jo få fjernet de gamle navnmerkene. De som er igjen er sånne plastfilm bokstaver. Hvordan få dette av på en enkel og skånsom.


Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg