onsdag 20. april 2016

Blå putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Putetrekk - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Blå putetrekk

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Blått putetrekk i bomull med en myk og deilig overflate og skaper en lun og fin stemning i rommet. Finnes i tre farger, og kan også mikses med alle våre pynteputer.


Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket. Passer til puter 50xcm. Du kan enkelt bytte stil eller oppdatere stuen etter sesong, gjennom å bytte putetrekk. Velg mellom myke og lekre putetrekk i ulike farger og mønster. Lin er et sterkt og holdbart materiale som tåler vask godt og har en naturlig beskyttelse mot flekker.


Blir bare vakrere med tiden. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Pynteputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv. Hvilken stil føler du for i dag? Blomster, striper, ensfarget blå. Det er opp til deg og smaken din.


Se hele sortimentet her! Vi har sengetepper for enhver seng. Ensfarget putetrekk i myk velour. Har en dekorativ piping rundt kanten. Kan enkelt kombineres med puter i andre mønstre og materialer.


Blå putetrekk

Frisk opp interiøret ditt med dette super delikate putetrekket fra Scapa Home. Skip to the end of the images gallery. Miks og match med andre puter etter egen smak! Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her.


Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print.


Blå putetrekk

Dette gjør det enkelt for deg å mikse og matche putetrekket ditt etter din personlige smak. Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg