fredag 15. april 2016

Gulvmaling utendørs

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn gulvmaling utendørs nå på Kensaq. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gode råd og tips ved utendørs maling.


Gulvmaling utendørs

Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du har ulike utgangspunkt. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling , beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Det er mange alternativer, og det kommer litt ann på hvordan du ønsker at det skal se ut.


Vi benytter ofte epoxy, cemcrete, polyurethan og betongimpregnering utendørs. Noe epoxy kan gulne over ti da den ofte ikke er UV-bestandig. Men det gjelder ikke all epoxy. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk.


Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?


Gulvmaling utendørs

Slik maler du med epoxy. For å få et pent og varig utendørs flisgulv må betongen flisene skal legges på være stabil og flisene må være frostsikre. Det er viktig at de legges slik at vann ikke trenger ned i betongen. Fugene er porøse og kan bli et problem. For å hindre vanninntrenging anbefaler eksperter på betong at det legges en sementbasert membran over.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


Gulvmaling utendørs

Malingen kan også brukes utendørs , hvis gulvet er beskyttet mot regn og vann. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt. Det er ikke bare din husvegg som behøver langvarig beskyttelse.


Beskytt ditt treverk, utemøbler, gjerde og andre flater med Beckers utendørsmaling. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs. Utendørs maling er en fin måte å beskytte boligen eller hjemmet, samtidig som det sikrer god holdbarhet og kvalitet. Vi fører en rekke malingsprodukter fra Nordsjö som egner seg til forskjellig underlag som mur, betong, panel, metall og annet underlag. Tinova Traditional Premium Wood Oil er en vannavvisende olje for behandling av hagemøbler og treverk av edeltre utendørs.


Oljen gir en naturlig beskyttelse mot fuktinntregning og sprekkdannelser i treverket. Utemøbler og annet edeltre bør behandles 1-ganger i året. Store bordsprekker kan tettes med dertil egnet lateks fugemasse, som er elastisk og overmalbar. Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp til den enkelte hvordan man vil ha det. Flekk de sparklede partiene med ekstra grunning før du legger tre-fire strøk sterk, oljebasert gulvmaling.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg