onsdag 27. april 2016

Visningsbukk

Høy kvalitet og værbestandig. Flere størrelser og typer. Stødig og robust design med klappfunksjon som tåler vær og vind.


Visningsbukken har et enkelt system for å skifte ut plakat på farten. Domeneregistrering og domeneparkering av visningsbukk.

Skilt format: 3x 4mm Perfekt skiltløsning til visningene- vise vei. Vi kan også levere rammen i en annen farge, minimum antall 1stk. Spør oss hvis du er interessert.


Med denne bukken finner kundene enkelt frem. Vi leverer gjerne budskapet ditt også. Leveres uten frontplate.


Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst.

Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg! Vi holder til i trivelige lokaler ved siden av E-Motorsenter og Radio Tønsberg på. Vi er totalt leverandør av skilt og profilering. Besøk nettbutikken vår for en presentasjon av utvalget.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Fortsetter du å benytte denne nettsiden, godtar du bruken av informasjonskapsler. Tidsbegrenset tilbud. Den klassiske visningsbukken med PET magnetfront.


Velg trykk her på. Enkelt og smart design gjør at det er raskt og enkelt å bytte budskap. Denne er den desidert mest brukte i forbindelse. A3-plass for budskap, som gjerne lages som fast. Vsningsbukk Ai 20mm stål.


Allkopi NetPrint Avd. Vi ønsker å være din foretrukne partner innen skilt, dekor, display, tekstiltrykk, grafisk design og webdesign.

Du kan stole på oss – vi holder høy kvalitet og. Et plastdeksel med magnetfeste over plakaten beskytter budskapet ditt. Gatebukk til plakat i liggende Aformat, med magnetfront som gjør det lett å bytte plakat. Gatebukk Wind-Sign Alu Smart er beregnet til utendørs bruk og har lang holdbarhet. Fåes i 50xog 70x1cm.


Nye, meget god kvalitet, men kan være støvete og med en ripe i lakken. Prutere, ikke ta kontakt. Ta kontakt med din lokale avdeling, så skal vi hjelpe deg! Lett utskiftbar ramme og LED-lys. Alt innen skilt og dekorering.


SJEKK OSS PÅ FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg