fredag 1. april 2016

Hay lounge chair tilbud

Hay lounge chair tilbud

Get About A Lounge Chair Hay. Les tester og omtaler før du kjøper. PALISSADE LOUNGE CHAIR. Designed by French brothers Ronan and Erwan Bouroullec, Palissade is a collection of outdoor furniture for HAY in powder coated or hot galvanised steel.


United by a common principle of symmetrical geometry, the Palissade collection is engineered to reproduce the same visual simplicity and core strength throughout. Filosofien bak Hee-serien var å ta en arketypisk stol og perfeksjonere den. Hee Lounge Chair Asphalt Grey. Målet var å skape en moderne stol til et bredt spekter av sammenhenger. Forsøket var en stor suksess, noe som resulterte i den pragmatiske og lett avkodede Hee-serien.


Like fin inne som ute. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Hay.


Hay lounge chair tilbud

Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare. Har altid stået inden for.


I god stan men med enkelte brugsspor. Kan hentes i Odense eller sendes med fragtmand for købers regning. Alt lige fra en barstol og spisestol i køkkenet til en lounge stol eller lænestol i stuen.


Hay lounge chair tilbud

Vi forhandler alle de kendte serier fra HAY i vores sortiment bl. About a chair , About a stool, Hee og FDB. HAY forstår at komprimere materialerne stål, træ og polypropylen m. HAY stol, får en stol i unik og enkelt design.


Her på siden fremhæver vi i øvrigt de gode tilbud og udsalg på mærkets produkter, så du med stor sandsynlighed kan spare lidt på prisen. HAY er i øvrigt et globalt designforetagende. Mærket forhandles både I Asien og Europa og er desuden medejer af mærket Wrong for HAY , som er et samarbejde mellem designeren Sebastian Wrong og HAY. Og det er det en god grunn til.


Hay er nemlig kjent for å lage flotte stoler i super høy kvalitet. Utover det har vi samlet mye inspirasjon til deg. Specs: Loungestol, Palissade, Metall, Armlener,. Stolene kommer i mange farger, og er gode å sitte i - også i lengre tid.


Passer like godt som spisestuestol som til kontorstol, eller en fargerik statement stol i entreen. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris.


Hay lounge chair tilbud

Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg