torsdag 31. mars 2016

Royal persienner

Kjøp online og spar penger. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være.


Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt.

Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem. Vårt store utvalg av innvendig solskjerming viser deg hvordan du kan gjøre ditt hjem unikt og personlig. Reisen startet med persienner , og vi har siden den gang utvidet med produksjon av lamellgardiner, rullegardiner, plissé- og dupligardiner, markiser og gardinskinner. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss via telefon.


Utvendige Persienner. Markiser både forbedrer innemiljøet og hindrer bleking av møbler og interiør. Bestill g ratis befaring. Hos oss kan du velge mellom over 1forskjellige dukfarger.


Royal Solskjerming har et stort utvalg av markiser til både private hjem og bedrifter.

Gå inn på linken, så ser du det store utvalget av duker. Før var vindusmarkiser det foretrukne produktet for de aller fleste som ville begynne skjermingen utenfor vinduskarmen, men markisene som selges nå til dags har for det meste andre bruksområder. Mer om markiser senere.


Vår målsetning er å produsere og levere kvalitet varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger. Persienner , Honeycomb- og Plissegardiner, Lamellgardiner, Rullegardiner, Rullegardin Zebra, Liftgardiner, Myggnetting inngår i vårt sortiment. På jakt etter innvendige persienner ? Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Se vårt utvalg og bestill i dag!


Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Vi har alltid hatt som målsetning å produsere og levere varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger. Han startet produksjon av persienner.


Siden den gang har bedriften utvidet med produksjon av lamellgardiner, rullegardiner, plissé- og duettegardiner, markiser og gardinskinner. Royal er en lokalindustriell solskinnshistorie og satser hardt i Haugesun eksemplifisert av den nylig moderniserte maskinparken. Variant er solide fasadepersienner, som passer ypperlig til mellomstore vinduer på både eneboliger og på større bygg.


Les mer om de forskjellige typene av utvendige persienner her. Variant kan leveres med alternative måter for betjening, som sveiv og runddragssnor. Valgte tilslutt screens fra Fasadeprodukter, Stobag er produsent, som er skikkelige greier.

Innvendig og utvendig solskjerming i Stavanger og Sandnes! Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner , gardiner og annet innen solskjerming. Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer.


Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert). Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg