fredag 25. mars 2016

Elektriske lameller

Kjøp i online webshop. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde. Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt.


Ta en titt på de mange forskjellige lamellgardinene våre, og finn de som passer til vinduene hjemme hos deg. Vi har lamellgardiner til alle rom – fra stue og kjøkken til soverom, barnerom og kontor.

Du bestemmer selv om du vil ha lameller over hele huset, eller om du vil variere innredningen med flere typer gardiner. Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Et optimalt valg for store vinduer. Du kan velge mellom forskjellige bredder på lamellene.


For en myk og varm utstråling velger du lameller i stoff. Sistnevnte har en robust utstråling. De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene.

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. Stort utvalg lamellgardiner. Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner!


Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Lameller gir rommet en loddrett eleganse. Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.


Elektriske motorer produseres i et vidt spekter av ytelser og utførelser. Finn den perfekte lamellgardinen til både små og store vinduer. Få det helt rette lysinnfallet fra flotte design til rimelige priser.


Husk at vi tilbyr gratis. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Pergola er et type italiensk terrassetak hvor du får skygge fra strukturen, eventuelt fra en duk.


I Norge er det ikke bare solskjerming våre livsnytere ønsker, men også skjerming mot vind og regn. Det spesielt praktisk med duk eller lameller som skjermer mot nedbør og holder deg tørr mens du nyter ditt uteområde. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


Fantastiske farger og unike teksturer. Kontroll av elektriske koblinger.

Batterisjekk på fjernkontroll. Funksjonskontroll av fjernkontroll. Er på Jakt etter motoriserte lameller.


Enkelte produkter beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Innvendig solskjerming er viktig for et godt innemiljø og forskjellige typer vinduer stiller egne krav. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller , plisségardiner og rullegardiner. Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming.


Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Utvendige persienner gir deg muligheten til å justere på mengden lys du ønsker å slippe inn i boligen – dessuten kan retningen på solstrålene endres.


Med riktig vinkel på lameller sender du lyset opp i himling og øker dagslysfaktoren lengst inn i rommet. Systemene leveres som standard med Somfy RTS motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg