fredag 4. mars 2016

Merkevogn

Merkevogn For bruk sammen med Linjemaling. Klikk for større bilde. LOGG INN FOR Å HANDLE. Eller registrer deg hvis du ikke er e-handelskunde.


Merkevogn

Enkel å bruke på parkeringsplasser, lekeplasser, skolegårder, lagergulv etc. Linjebredden kan endres ved å justere boksens høøyde fra marken. Merkespray leveres enkeltvis eller i kartonger à. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller. Sitter godt, selv i reg.


Det anbefales å bruke PERFEKTE STIPER - LINE MARKER merkevogn for profesjonelt resultat. Traffic paint ekstra blir brukt til oppmerking av parkeringsplasser på kjøpesenter, barnehager, hoteller, borettslag og boligsameier over hele landet. Alt av utstyr til linjering og oppmerking av fotballbane. Merking er ekstremt holdbar. Spray og maling til gress.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke euroskilt. Passer ikke i pistol eller merkevogn. Leveres i bokser à 500ml, med stk pr kartong. Bestiller du varene hos oss, er vi behjelpelig med tips for å få et godt resultat!


Mercalin Writer GUL merkespray Eske med stk. Rask levering, dagers åpent kjøp og gode priser! Er du rett person til å jobbe i Würth? Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Vi ser etter deg som brenner for faget ditt, er jordnær, har godt humør og kommuniserer godt med andre.


Merkevogn

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. For oppmerking av parkeringsplasser, sportsarenaer, lekeplasser, skolegårder, lager osv. Med denne DIY merkevognen merker du selv opp rette fine linjer der du har et behov.


Da er man sikret absolutt heldekk med farge, på halve tiden. Den robuste vognen gir en skarp og presis merking. Boksene kan plasseres både på utsiden og innsiden av vognen. Kan benyttes til 5og 7ml bokser.


Merkevogn

Lett og handy linjeringsmaskin til spraymaling av gress. Utrolig lett å håndtere og bruke. Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder. Brukes sammen med hvit gresspray. Oppmerkingsvogn og trafikkmaling.


For merking av parkeringsplasser, lasteplasser, trafikkretning ol. Metallhus med gummihjul. Vogn for bruk sammen med Line Marker, en høykvalitets merkemaling for en økonomisk og slitesterk oppmerking innendørs og utendørs av. Det finnes flere måter å merke områder på bakken selv.


Euroskilt fører merkespray, som er en midlertidig veimerking og prefabrikert termoplast. En kunstgressbane i Seljord hadde vært prosjektert tidligere, men ble ikke realisert da det ble for dyrt på grunn av at banen hadde vært utsatt for flom gjentatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg