tirsdag 15. mars 2016

Utdanning interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn utdanning interiør nå på Kensaq.


Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS).

Utdanningene som rapporteres til utdanning. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder. I arbeidet er det viktig å lytte til kundens behov og ønsker om innredning, og kombinere dette med kunnskapen du har om interiør og valg av romutforming.


Interiørkonsulenten arbeider med møbeldesign, interiør og design av rom. Interiørfaget skal bidra til å utvikle og designe interiør - og romløsninger på grunnlag av kunnskap om estetikk, form og funksjon. Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag. Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INTERIØR (Bachelor).

Interiør er noe folk opptar seg av i økende gra og både privatpersoner og bedrifter bestiller interiørtjenester av utdannede fagfolk. Med en utdanning innen interiør lærer du å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for private og offentlige bedrifter, samt private kunder. Vi tilbyr fagskole i interiør.


Interiørfaget dreier seg om å forme våre fysiske omgivelser og skape en funksjon og opplevelse relatert til rom og innredning. Høyskolen Kristiania tilbyr et 2-årig fagskolestudium i interiør. Ved å studere interiør gjør du hobbyen til et levebrød. Interiør er en samlebetegnelse for alt det som befinner seg på innsiden av et hus eller en bygning. Det kan være alt fra møbler til pyntegjenstander og dekor.


Det er utformingen og detaljene i interiøret som gjør et hjem, et kontor eller lignende unikt, danner trivsel og skaper riktig stemning. Det finnes flere utdanninger innen design, interiørdesign og lignende som kan gi deg den nødvendige kompetansen innenfor interiørarkitektur. Flere utdanningsinstitusjoner i Norge tilbyr utdanning på fagskole-, bachelor - og masternivå. For å bli interiørarkitekt med ansvar for større prosjekter, må du ofte ha utdanning på masternivå. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der!


Det er registrert relaterte studier til utdanningen INTERIØR (Bachelor). Studiet lærer deg å jobbe opp mot tidsfrister, slik også arbeidet ditt vil bli etter fullførte studier. Kunne du tenke deg å jobbe innen hus, hage og interiør ? Brenner du for interiør og ønsker å lære deg tips og triks for å innrede eget eller andres hjem?

Da er du kommet riktig. Kurs og utdanning innen hus, hage og interiør finner du i kursoversikten nedenfor. Stadig flere mennesker er opptatt av interiør og oppussing.


Offisielt språk er arabisk, men engelsk er veldig vanlig å snakke. Ved Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai kan du studere hotell- og reiselivsbransjen. Dubai er også den hurtigst voksende turistdestinasjonen i verden og mer enn 1hoteller er planlagt og under konstruksjon. Det fins også mange steder som tilbyr høyere utdanning innen interiør (både i Norge og utlandet). En del av disse krever generell studiekompetanse, noen krever ellers bare at du har gått år videregående eller realkompetanse - da kan du også søke etter å ha gått Design og håndverk.


Dette er utdanning for deg som ønsker å jobbe som ambulansearbeider innenfor helseforetak, kommuner, private organisasjoner eller bedrifter. Studiet passer for deg som har lang praksis innen tilsvarende arbei og som ønsker å formalisere sin kompetanse ved å ta fagprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg