tirsdag 15. mars 2016

Harmoni vindu

Harmoni vindu

Is expelest unt, odis aliquam doluptatus dis entincimus dolorepro delest. Numqui consequis ma sitio bea vella ius et illesenis nist estrum ime dolore pereptae odis. U-verdien til et vindu sier noe om hvor god evne vinduet har til å holde på varmen. Kjerneveden i furu har lukkede celler og er dermed å betrakte som ”impregnert” fra naturens side.


Harmoni vindu

Godt isolerte vinduer produsert etter norsk standard og norske hus. Vi kan tilby et bredt utvalg av vinduer i høy kvalitet og et mangfold av ­muligheter. Franske døre, dobbelt døre og Holstebro døre.


Ytterdør eller garasjedør med vertikale spor, inkl låsesylinder. Lagerføres i mange størrelser. Stort utvalg innen dører. Her finner du dør til enhver stil. Du kan også velge akkurat den fargen du ønsker på din dør.


Vi er på utkikk etter vinduer til kjøkken. Skal ha tre vinduer 1x 1med toppsving. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!


Fakturabetaling eller handlekonto? Her er det kunnskaper om gedigent håndverk som gjelder, i hver dør og i hver detalj. Alle dører kan leveres som dobbeltdører med eller uten glass. Hvit som standar valgfri farge som tilleggsvalg.


Harmoni vindu

Vi leverer ikke bare glass men også både dører og vinduer fra kjente merker som Diplomat, Lyssand og Frekhaug. AS Glassrønning er en glassmesterforretning med lang erfaring, et stort produktspekter og omfattende servicetilbud. Våre ansatte har solid kunnskap i montering av. Døren leveres i hvit som standard.


Kun som utadslående på lager. Lagerført: 80x1980x20 80x21 90x19 90x20 90x210. Uldal topphengslet vindu (99x49) er et hvitmalt vindu med 2-lag glass som passer til hus, hytter og garasjer hvor det ikke er store krav til isolerende vinduer.


Harmoni vindu

Leveres standard med hasper for å åpne og lukke. Vinduet kan svinges vertikalt utover med hengsler i øvre karm. Utvalget finner du hos MAXBO.


Dører og vinduer Dørene og vinduene i huset er viktige og alle har ulike behov når vi skal velge riktig dør. Vinduer som passer til garasjer og boder. Ytterdøren skaper et førsteinntrykk og bygger en helhet i huset, mens innerdørene er husets mest gjennomgående og markante møbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg