torsdag 31. mars 2016

Vipp håndklestang

Vipp håndklestang

Form og funksjon kommer sammen i flott harmoni i håndklestangen fra Vipp. Gummiprofil montert på rustfritt stål gir et industrielt utseende, og hindrer at håndkleet faller på gulvet. Håndklestangen er en tydelig utvidelse av Vipps designfilosofi. Selve stangen er i rustfritt stål, og den har en gummibelagt fordypning som gir den en plan og sklisikker overflate.


Vipp håndklestang

Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,. Den klassiske pedalbøtten med rundt lokk – passer utmerket på badet sammen med toalettbørsten og såpedispenseren med samme design. Med en innvendig bøtte som kan tas ut, et lokk som sikrer lufttett lukking og et stållokk som er enkelt å rengjøre, har pedalbøtten Vippvist seg å utføre sine oppgaver på en utmerket måte.


Kjøkkenkran og armatur laget av solid børstet rustfritt stål. Vipp er dansk design på sitt. Tekniske finesser inkluderer en kalk resistent strålesamleren og en keramisk patron. Tilgjengelig i pakker på to. Det råe og nesten industrielle uttrykket er tydelig på håndklestangen.


Stangen har en gummidekket fordypning som skaper en jevn og sklisikker overflate. Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter. Kosmos krom dobbel håndklestang is available for purchase in increments of 1. Antall play_arrow play_arrow. På selve stangen er det. Vi er forhandler av danske VIPP.


Vipp håndklestang

Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Til hovedmeny Til innhold. Dobbel håndklestang for montering på vegg. VIPP Reserverull holder NOK899.


MAXBO Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett! Søk etter vipp handklestang returnerte 1treff. Enkel håndklestang fra Day by Day i flott design i forkrommet messing av høy kvalitet – et stort utvalg av tilbehør gir mange kombinasjonsmuligheter. Innlegget kan enkelt fjernes for rengjøring.


Du får også andre produkter i samme serie som for eksempel håndklestang , kroker og toalettrullholder. Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass.


En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg