mandag 7. mars 2016

Danske designlamper

Danske designlamper

Se vårt store utvalg av lamper og belysning fra kjente designere. Vi har alt du trenger til kontoret. Belysning, hyller, stoler og bord. Moderne tilbehør for alle rom. Gi interiørartikler i gave.


Danske designlamper

Tips til den perfekte gaven. Salg på diverse designermøbler. Finn danske designlamper hvis du ser nå. Danske designerlamper i verdensklasse. Mange klassikere fra Louis Poulsen, Lightyears og mange andre.


Vi fører designlamper fra de førende design brands. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk. Her finner du lekkert dansk design fra Louis Poulsen, Le Klint, Gubi og Verpan. I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Vi jobber kontinuerlig med å gjøre det best og billigst for våre kunder og derfor kan du stole på at våre gode priser aldri på kompromiss med kvaliteten. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe.


WATT A LAMP er lampedesign på dansk. Slutt med kjedelige lamper! Watt A Lamp er designet i Danmark og har et design som vil bli solgt på verdensbasis. Du finner nå lamper fra skaperen av Halo Design og Colors i luksusversjoner både i valg av materialer og design samt belysning. Utover dette er Lampemesteren en del av Wiese, en dansk el-virksomhet.


Begge forretningene eies av Morten Brændgaard som er el-installatør med mange års erfaring, både når det gjelder belysningsberegninger og innredning. I butikken kan man virkelig la seg inspirere av lekre designlamper. Vi forhandler designer belysning i topkvalitet til skarpe priser! Køb designer belysning fra bl. Køb og salg af arkitekttegnede lamper og belysning på DBA.


Brukt dansk møbeldesign Møbler av kjente designere er stadig populært, og dansk design er spesielt attraktivt. Prisen skremmer nok folk flest fra å investere i designmøbler - men det er mulig å kjøpe brukt. Lampefeber tilbyr vakre og moderne designlamper online - Lampefeber har høykvalitets lamper og belysning fra kjente designere og merker. HH LUX lager og designer eksklusive, danskproduserte granitt lamper til innredning av både boliger og kontorer, hoteller og andre steder, hvor man ønsker å vektlegge kvalitet, et tidløst, elegant uttrykk og unike detaljer. Vores repræsenterede designere har hver især formået at skabe en unik designlinje med genkendelige karakteristika, der gør det nemt for dig at adskille det enkelte brand fra øvrige.


Danske designlamper

For os er belysning langt mere end ’blot’ en lampe. Designlamper og kvalitetsbelysning til boligen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg