fredag 25. mars 2016

Gulvteppe soverom

Hos oss finner du tepper til alle gulv. Du er velkommen til å bestille! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp tepper med valgfrie mål.

Oppgrader og sett prikken over i-en med et stort gulvteppe på soverommet. Det vil lune opp rommet, dempe akustikken samtidig som det er mykt og deilig å. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper. Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. På IKEA finner du tepper til alle rom.


Stuen er et populært rom å ha tepper i. Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet , og som vi vet: den som intet våger, intet vinner!

Teppeabo har størst utvalg. Vær smart kjøp ditt teppe direkte fra rull. Da får du rask, rimelig og sikker levering av kvalitetstepper for soverom , stue og trapp samt spesialtepper som utetepper, tepper godkjent for offentlig bruk og messetepper.


Fra rullene kan vi omgående lage ditt nye gulvteppe i ønsket størrelse, farge og form. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da det finnes tepper som er antibakterielle. Det er sunt for både for foreldre og barn, og gir en lun atmosfære på soverommet. Noen nordmenn liker å ha bare en løper foran sengen, mens andre ønsker heldekkende, sier han. Bjørn Musum, daglig leder i Musum Interiør, er enig.


Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Fra våre vegg til vegg tepper kan vi også lage et gulvteppe på akkurat de målene du ønsker. Her finner du et stort utvalg av. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Et rundt teppe er med på å myke opp et firkantet rom. I vanlige rom vil et rundt gulvteppe fungere som en kontrast til kantene man ellers ser, som gir en fin harmoni til rommet. Et gulvteppe bidrar til å bedre akustikken i et rom, det rammer inn bestemte soner og luner opp rommet. Våre gulvtepper passer like godt i stuen som de gjør på soverommet. Frisk opp stuen din med et nytt gulvteppe – våre iøynefallende mønstre og livlige farger gir en ekstra boost, mens monokrome designs tilfører rommet struktur.


Vi har også dørmatter i kokosfiber i mange ulike mønstre.

Gulvteppet er laget av en blanding mellom Tencel og bomull. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut?


RugVista tilbyr et bredt utvalg av maskinknyttede og håndlagde tepper til laveste pris. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg