torsdag 10. mars 2016

Innredning under trapp

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøkkenet kan utvides til å gå under trappen.


Sittebenk som går over i oppbevaring. Bygge plattformmed oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over.

Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. U- trapper kan bygges inn ved tette trinn og du kan lage ulike løsninger på de forskjellige flatene. Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren. Hvis du vil ha ytterklærne dere bruker mest hengende framme, kan du velge en kombiløsning med et lite skap til skiklær, sommerjakker og de skoene du ikke bruker til hverdags. Gjestetoalett under trappen.


Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu. En praktisk arbeidsplass. Under trappen kan du lagre høstens ved.

La barna få sin egen boltreplass under trappen. Innredning og plassutnyttelse Slik utnytter du plassen under trappen Rommet under trappen kan utnyttes til mangt. Et smart planlagt og praktisk innredet vaskerom gjør jobben lekende lett. Vær litt gal når du tenker innredning og ta det hakket lenger.


Oppbevaring under trapp – undertrapp_1. Skuffer under den laveste delen av trappa. Ledda hjørnedør med plass til å henge klær og skohylle. Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte oppbevaringsløsninger.


Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig oppbevaring. Vi har trapp opp til 2. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring. Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater. I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer. Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut.


God utnyttelse av rommet. Innebygdt skap som er tilpassa til under trappa. Bilder før nytt skap under trapp.

Mer ryddig og bedre utnyttelse av plassen under trappa. Lyslist med spotter foran skapet. Bade roms innredning , designet etter kundens ønsker. Nydelig vugge til den nyfødte. Garderoben er plassbygd under trapp med raade profiler koster.


Med disse Raade profiler koster ca kr. Her har vi også tettet trappetrinnene og integrert døråpningen inn til stua. Trappen er full av skuffer.


Skuffene må skreddersys, men du kan fint bruke skinner fra for eksempel Ikea, og montere dem på skuffene du lager. Plassen under trappen kan utnyttes på mange måter. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Med en bod plassert under trappa, sentralt i boligen, får du et sted å gjøre av alle disse tingene, og mere til. Og det på et sted som er praktisk og som man gjerne passerer flere ganger om dagen. Boden kan bygges både under ei rett trapp og trapper med og 1grader vridning. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde.


Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger.


Nedenfor viser vi fram noen smarte løsninger vi har laget. Bli inspirert og presenter gjerne din utfordring for oss så vi kan lage enda flere! Vi er normalt inne 2-timer pr garderobe, og når vi forlater plassen er det klart til bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg