tirsdag 1. mars 2016

Maskinteknisk design

Y-veien til maskinteknisk design. Hvorfor maskinteknisk design ? Lurer du noen ganger på hvilke mekanismer som settes i gang når en bilmotor starter, eller hvordan det beste snowboardet designes? Det er klart at industrien trenger maskiningeniører, og de fleste av studentene fra maskinteknisk design får jobb før de er ferdige med studiet.


Maskinteknisk design

Maskinteknisk design er en utdanning som kan brukes til mye og den passer mange virksomheter. Du kan jobbe med utvikling og testing av nye produkter, med industriell design og med teknisk salg. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INGENIØR - MASKINTEKNISK DESIGN (Bachelor). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur.


Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Det er registrert 1relaterte studier til utdanningen INGENIØR - MASKINTEKNISK DESIGN (Bachelor). Studiet i maskinteknisk design gir en allsidig utdanning med mulighet for spesialisering innenfor konstruksjonsteknikk eller prosessteknikk.


Sentrale emner er mekanikk, maskindeler, maskintegning med 3D-modellering, termodynamikk og fluidmekanikk. Til beregning og konstruksjon benyttes moderne dataprogrammer. Kunne du tenkt deg å studere INGENIØR - MASKINTEKNISK DESIGN Y-VEIEN i Porsgrunn? Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Porsgrunn tilbyr dette studiet (Bachelor).


Studiet tilhører fagområdet Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Du kan også lese om relaterte yrker til studiet. Med relevant fagbrev og yrkesfaglig bakgrunn kan du bli en av dem.


Jeg hadde lyst til å jobbe med noe fysisk, noe håndfast. Det får jeg etter ingeniørutdanningen i maskinteknisk design. Som maskiningeniør har du også et godt fundament i yrkeslivet. Målet med studieprogrammet maskinteknisk design er å utdanne ansvarsfulle og miljøbevisste ingeniører som kan bidra til kontroll og analyse av eksisterende løsninger og være med på å utvikle nye tekniske løsninger og gode. For eksempel arbeid med utvikling og testing av nye produkter, konstruksjonsarbeid i mekanisk - og prosessindustri, teknisk salg, innkjøp, drift og vedlikehol sikkerhetsanalyse, konsulentvirksomhet både i offentlige etater, industri og næringsliv.


Næringsutviklingen skaper ubegrensede behov for kreative og nyskapende maskiningeniører. Bli med på å utforme tekniske løsninger for et bedre samfunn. Pensum bøker kjøpt nye, pent brukt. Selges under halv pris. Ingeniør maskinteknisk design.


Har et par spørsmål når det gjelder utdannelse ved maskinteknisk design noe jeg finner svært lite om ellers på nett! Noen som kan fortelle meg litt generellt om utdannelsen ? Konstruksjonsteknikk eller prosessteknikk, hva velger man? Noen tips og triks før jeg setter igang?


Marin Teknikk is working within the whole range of design and engineering for conversions and new buildings.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg