torsdag 3. mars 2016

Bestille rammer på nett

Bestille rammer på nett

Mange riktig flotte bilder følger ikke standardmål og passer derfor ikke i en standardramme. Rammer på mål i vårt rammeverksted. Kanskje du liker å ta panoramabilder?


Bestille rammer på nett

Eller kvadratiske bilder? Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser. Bestill plakater online på desenio.


Vi har et bredt utvalg og rask levering. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen.


På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi kan fremkalle bilder, forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Se våre produkter og bestill her. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Med andre ord er det ingenting å vente med. Uansett hva du vil med dem, bør du bestille bilder hos fotoknudsen. Da vet du at kvaliteten blir som du vil ha den.


Sett av en kveld til å bestille bilder på nett og oppdag alt det vi kan gjøre for å gjøre blinkskuddet ditt til et vakkert bilde du kan henge på veggen og vise til alle du kjenner. Hele kolleksjon kan leveres som list, shop service og ferdigramme raskt og enkelt. Alle rammer er delt inn etter farge, slik at det skal være enkelt for deg å finne ønsket utvalg. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Ramme passepartout hvit x 1cm. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. Norges ledende optiker på nett ! Vi kan korrigere for nærsynthet, langsynthet, og skjeve hornhinner. Se det store utvalget av briller og linser her!


Trendy posters og plakater i små opplag av Fotograf Vibeke S. Rask levering - dagers åpent kjøp - norsk nettbutikk. Vi lager rammer til både fotografier og andre bilder etter dine mål, og det er enkelt å bestille ! Hos Desenio finner du et stort utvalg av billige rammer på nett. Hos oss kan du bestille billige bilderammer og tilbehør for å få en komplett bildevegg. Og de leveres selvfølgelig med samme gode kvalitet som resten av rammene fra Finerammer. Men, vi hos Mister Spex har gjort det ukomplisert og risikofritt.


Du designer og bestiller foto på lerret enkelt og greitt! Har du flotte bilder av din familie, venner eller fra en ferietur du ønsker å forevige? Du laster opp bildet du ønsker å bestille , velger produkt, format og størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg