onsdag 2. mars 2016

Bilder på veggen

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Forstørr opp dine bilder som veggdekor og gi hjemmet et personlig preg. Finn Store Bilder På Veggen.


Søk etter bilder på veggen på den nye KensaQ.

Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg , og tapen fjernes lett uten å etterlate spor. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg.


En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere.

Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Interiørarkitekt Sølvi Hogganvik har både holdt kurs, og hatt private konsultasjoner innenfor interiør. Et emne som da ofte kommer opp, er hvordan man bør henge opp bilder. Når man henger opp bilder bør man bygge en komposisjon som harmonerer, og som er i balanse. Da blir det godt å se på.


Utforsk bilder og rammer i ulike motiver på Stilhuset. Rask levering i hele Norge. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger.


Sett bildene tett sammen, ikke la det være for stor avstand. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe felles,enten det er rammer, fargeskala eller tema på motivet. Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen ! Heng opp dine bilder , fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS.


Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser. Vi har et bredt utvalg og rask levering.

Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder. Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen. Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen.


Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen , hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Fotoglede medfører visningsglede.


Varierte bilder , både natur, hverdagslige små detaljer, sammensatte bilder. Er du en tilhenger av denne trenden, vet du at veggene trenger et blikkfang som skaper dybde i rommet og gjør interiøret litt mer spennende. Det er ikke alle som har råd til ordentlig kunst, eller har lyst å bruke store summer på bilder eller malerier, ofte fordi de vet at smaken stadig forandrer seg. Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig. Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder.


Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. TV-ene kommer med praktiske føtter som kan tilpasses bredden på TV-reolen din. Men aller best resultat – både visuelt og praktisk – får du når du henger TV-en på veggen.


En TV som henger flatt på veggen , omtrent som et maleri, har vært drømmen helt siden de første flatskjermene ble lansert. Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på rett sted. Nettbutikken drives av søstrene Mette og Lotte Jensen, og fokuserer hovedsaklig på produkter til barn, men har også mye fint som også voksne mer enn gjerne vil ha på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg