tirsdag 15. mars 2016

Interiør entre bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Tenk kreativt og benytt deg av plassen du har til å dekorere med blomster, bøker, bilder og vaser.

Husk at dette rommet er førsteinntrykket man får av boligen. For å skape et fullverdig rom, er det viktig at du får inn din personlighet og dine behov. For å unngå at entreen blir en prominent del av hovedrommet, er åpningen likevel bygget noe igjen.


For å øke entreens dekorative utstråling, har beboeren spandert en smal hylle der utvalgte bilder kan sirkulere og hvor det også er plass til løsøre som nøkler og solbriller. Hva om gangen mangler? A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Flotte interiør tips.

Det kan være morsomt å vise fram de fine tingene sine i entreen. Velg for eksempel et bokskap med glassdører, som Linnarp eller Bergsbo fra IKEA, og plasser sko eller fine esker inni. Dette uttrykket er med på å gjøre entreen fin og personlig. Trender i entreen kan også være å henge opp bilder i tilfeldig mønstre.


La personligheten din skinne igjennom med interiøret. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Entre etg Entré og hall.


Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. La deg inspirere av flotte, kontrastfylte hjem! Vi tar forbehold om at enkelte bilder av interiør viser spesialløsninger og kan avvike fra standard leveranse. Reviews Fin Hjerter forhandler i Kr.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre uttrykket til til et rom på. Vi har bilder på lerret, plakater og skilt som passer godt både på stuen, soverommet og badet.


Vegger er som tomme lerreter, fyll dem med inspirerende bilder med vakre motiver og morsomme skilt som passer ditt hjem.

Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg