onsdag 23. mars 2016

Avfallssortering kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Stort utvalg av avfallssortering hos AJ Produkter.


Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.

På IKEA har vi avfallsbøtter til kildesortering som passer perfekt inn i METOD kjøkken. Ved å ha en kildesorteringsstasjon hjemme blir jobben enklere. Vi hjelper deg hele veien. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte.


Kravet til kildesortering krever gode løsninger for avfallssortering i hjemmet. Nibu AS har løsninger for god plassutnyttelse, enkel bruk og installasjon. Kildesortering tilpasset ditt behov.

Med Intras løsninger for kildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk. Alle beholdere monteres i kjøkkenbenken. Gode systemer for avfallssortering gjør omgivelsene mer hygieniske og riktig kildesortering er med på å gi en fin miljøeffekt. Uansett om du vil sortere avfall i stor skala eller bare ha en enkel søppelbøtte, finner du det du leter etter hos Bygghjemme – alltid av høy kvalitet og til markedets beste pris. Avfallssortering For skap For skap.


Fellbare håndtak holder avfallsposen på plass og gjør det enkelt å bære spannet. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Clas Ohlson har en rekke avfallsbeholdere og kildesorteringsmøbler som passer til forskjellige typer kjøkken.


Du får kjøpt de i butikk eller på nett. Nibu er en stor leverandør av avfallsbeholdere. Her kan du få løsninger tilpasset ditt kjøkken enten det er inne i skap, i skuffer eller i nedfellsløsninger i benkeplaten. Med matavfall, restavfall, plastemballasje, tomflasker, papp og papir, glass og metall har noen behov for hele seks forskjellige bøtter og steder å sortere avfallet.


I fremtiden vil kanskje kjøkkenprodusenter legge mer til rette for akkurat dette, slik at vi får en privat, liten miljøstasjon i vårt eget kjøkken. Hva er kildesortering? Kjøp 3-DELT AVFALLSSORTERING FOR MIN CM SKAP online hos BAUHAUS.

Sortereren er vendbar og passer. Når du designer ditt kjøkken er det smart å tenke avfallssortering fra begynnelsen. Besøk din lokale HTH-butikk for å se mulighetene for avfallsløsninger. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer.


Med et lite kjøkken er det beinhard prioritering for hva du kan putte inn i det. Kanskje må du ofre litt av benkeplassen til fordel for oppvaskmaskinen. Har du det litt mer romslig, er faren at du går bananas med skapplass og diverse dilldall før du kommer på at du kunne hatt bruk for en bred oppvaskkum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg