fredag 18. mars 2016

Renholdsplan kjøkken

Renholdsplan kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nazar café har ansvar for renhold av eget areal, og har egen renholdsplan for dette. I tillegg skal leietakere på kveldstid og i helgene alltid rydde og rengjøre møbler etter bruk, jf. Opplever du for dårlig renhold eller har du andre miljøvennlige tips?


Renholdsplan kjøkken

Ta kontakt på sagene. Utarbeid renholdsplan , der du beskriver og begrunner valgene dine av. Renholdsplan for barnehager, skoler, yrkesbygg. En typisk renholdsplan (Noter dette eksempel, – men naturligvis er renholdsplanene skreddersydde etter DINE behov og krav.). En renholdsplan fra Lilleborg kan gi deg en standardisering av renholdet på deres bygg.


Lilleborg tenker praktisk og ergonomisk, og fokuserer på å tilrettelegge for best mulig renholds hverdag. Filmen handler om personlig hygiene i forhold til arbeid på kjøkken og i bedrifter som arbeider med matvareproduksjon. Tips og inspirasjon til innredning, innovasjoner og nyvinninger innen moderne kjøkken.


Renholdsplan kjøkken

Institusjonen bør ha en renholdsplan for inventar og arealer. Planen må derfor inneholde hvor ofte de ulike arealer skal rengjøres, og hvilken rengjøringsmetode og hvilke midler som skal benyttes. Tiltak gulv og horisontale flater i alle rom i institusjonen skal være synlig rene rengjør de reneste rommene først, som f. For at de ansatte skal ta seg tid til å vaske hendene må håndvasker være lett tilgjengelig i lokalet, og ved vasken skal det være flytende såpe og engangs papirhåndklær. På kjøkken og i produksjonslokaler kan med fordel Dixin-serien brukes. Denne består av Dixin Håndsåpe, Dixin Hudkrem og Dixin Desinfeksjonsgel.


IK-mat er et enkelt system for internkontroll på restauranter og storkjøkken. Noe rengjøring utføres daglig eller flere ganger om dagen, mens andre renholdsaktiviteter gjøres ukentlig eller oftere. Eksempler er gulv i barnerom og barnehager, arbeidsbor skolepulter og lignende. Dette avtales i en renholdsplan. Standard Norge har utgitt flere standarder som kan brukes for å fastsette og gjennomføre et regelmessig renhold.


Målet er at mennesker kan oppholde seg i ulike. Gulver støvsuges og vaskes. Kontorgulvene vaskes med såpe og vann. Gjenstander og maskiner som står på gulv må flyttes slik at det blir rengjort under og bak disse. Enkelt sagt, er en renholdsplan en guide som du kan bruke for å sikre at du får hele hjemmet, bilen, på kontoret, eller noen ting annet at du må rengjøres i en organisert og tidsriktig måte.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. PLS selger produkter gjennom samarbeidende grossister. Det er kun et fåtall produkter som ligger åpen for kjøp av privatpersoner. Selv med en grundig og effektiv daglig rengjøring, vil ALLE ha behov for hovedrengjøring inni mellom.


Renholdsplan kjøkken

På den måte sikres inventaret en lengre levetid - og. Forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler m. Formål Sikre tilfredstillende daglig renhol kjøkken 3. Ansvar: Virksomhetsleder, Alle ansatte 4. Leietakere som bestiller mat fra Nazar cafe-bar har oppvask av servise inkludert i leieprisen. De kan da hente servise i skap på forkjøkken, dekke på før arrangementet, og rydde av servise og trille det inn på kjøkkenet så snart som mulig. Forslag til arbeidsmåte Del klassen inn i grupper på 3–medlemmer. Diskuter og tolk oppgaven.


Vurder hvilke måter som er praktiske for å løse oppgaven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg