tirsdag 29. mars 2016

Retro kjøkkenutstyr

Vi har et bredt utvalg av kjøkkenutstyr til ditt serveringssted eller kantine. Vanadium rustfritt stål. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!


Søk etter retro kjøkkenutstyr på den nye KensaQ. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Her vil du finne informasjon om ulikt kjøkkenutstyr ! Om du ønsker å finne kjøkkenutstyr til deg selv, eller er på jakt etter ideer til en gave, vil du forhåpentlig finne mange spennende tips! Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å. Tilbehør og utstyr til campingvogn og bobil. Stort utvalg av bobilutstyr og caravantilbehør. Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Diverse kjøkken utstyr selges samlet kr 20 kan sendes mot porto kr 75.

Vi har et stort utvalg restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, elektrisk kjøkkenutstyr , rengjøringsutstyr, elektriske kjøkkenartikler og kokkeklær. Under håndtaket på kannen finnes det en målskala som lar deg se hvor mye vann som er i vannkokeren. Ved siden av vannkoker, finner du i Russell Hobbs retro serien også annet kjøkkenutstyr. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Du lurer kanskje på hvorfor harde hvitevarer som for eksempel kjøleskap må se så kjedelige og ensformige ut?


Slik trenger det ikke å være. For deg som vil sette litt ekstra farge på tilværelsen eller gi kjøkkenet et blikkfang, kan vi anbefale å sjekke ut vårt utvalg av retro -kjøleskap. Soehnle Roma er en retroinspirert kjøkkenvekt med moderne funksjoner. Retro -design og moderne.


Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Panzer kjøkkenvekt - beige malt metall - 2kr stk gamle eggeglass i stengods - 1kr ( selges samlet) stk retro engelske krus m. Etter bekreftelse kan du gjøre en bestilling som vanlig. Shop from abroad: If you live in Europe and want to make an order in our shop.


Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Det kommer med en stekeovn og to kjøkkenskap, en koketopp, en vask, en vegghylle og litt diverse kjøkkenutstyr. Stekespade, øse, dørslag, kasserolle, stekepanne og tekanne.


Fantastiske detaljer i nydelig, nostalgisk design. Kjøkkenet er pudderosa med en vegg av retro , gult mønster.

Viktig var det også med god benkeplass. Vi har 1resultater for Salg kjøkkenutstyr til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Auksjonen er avsluttet - Denne auksjonen er nå avsluttet. Det er ikke lenger mulighet å by på varen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg