onsdag 23. mars 2016

Tepper til stue

Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Lagertømming av kvalitetstepper. Stort utvalg av orientalske tepper. Medaljong- og heldekkendemønster. Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Opptil rabatt - Gjør et kupp!

Norges største utvalg. Alt på lager i vår butikk på Bryn. Kjøp teppet ditt trygt hos oss!


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Tepper til alle slags stuer. Hvis du er ute etter et blikkfang for å gi stuen din et unikt særpreg, har vi for eksempel spennende skinnfeller som både kan pryde gulv, møbler og vegg.


Alternativt finner du også stilrene tepper i farger som hvitt, beige og grått.

Pryd stuen , soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


Vegg- til -veggteppe. Gulvteppe med vakkert grafisk design. Skap en lun og innbydende stemning i rommet med et mykt og behagelig underlag. Unike tepper med utstanset mønster.


Designet gir liv til teppet i form av at mønsteret er i forskjellige høydenivå. Ta gjerne kontakt med. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper ! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig kan du bruke teppet til å fremheve spisebordet og stolene på en helt ny måte.


Velg et teppe som er ton-i-ton med spisestuemøblene eller skap bruk gulvteppet til å skape en kontrast i rommet. Fra våre vegg til vegg tepper kan vi også lage et gulvteppe på akkurat de målene du ønsker. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. På de første to bildene ser du forskjellen på et stort og lite teppe i stuen vår.


Er det rart vi vil ha tepper om vinteren? Samtidig kan et teppe virkelig gjøre et helt rom – mange av dem er faktisk små kunstverk i gulvhøyde. Gi varme til et stramt interiør med et rufsete teppe. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut.


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. Myke tepper til hele hjemmet. Hos Rusta kan du velge blant 2tepper i forskjellige størrelser og materialer. Varmen holder seg bedre. Luften i rommet blir renere.


Støv virvler ikke opp i pustehøyde, men bindes i teppet til det støvsuges bort. Det er mindre belastning å gå på teppe. Skulle du være uheldig å falle, faller du mykere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg