torsdag 17. mars 2016

To rom kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Her er man med en av våre kokker og lager mat med fokus på ulike tema, og etter.


I restauranten kan du bestille fra vår á la carte meny eller velge en av dagens menyer.

Dersom dere er personer eller flere ønsker vi at. Arrangementer: Vinmakerens middag - Castello di Monsanto 6. Roars Vinmiddag Spesial 27. VINKURS FRANKRIKE 07.


Du kan lese mer om dette, samt andre medlemmer og partnere, på trondheimsrestaurantene. Kunst i lokalene våre. Både i Brasseriet, i Baren og oppe i Selskapsavdelingen vår har vi bilder fra Galleri SG.

Hele opplegget, inklusive maten, er litt gammeldags – men på den riktige måten, som gjør at du som gjest føler deg forpleid og løftet, og som gjør måltidet til en fest for store og små anledninger. Menyen byr til enhver tid på retter basert på Trøndelags beste råvarer. To Rom og Kjøkken har hvite duker og et visst seremoniell. Trøndelag har et mangfold av fisk, skalldyr og sjømat, samt fantastiske produsenter av kjøtt, grønnsaker og bær. Gavekortet kan ikke byttes inn i kontanter eller tilgodekort.


Hvis du vil gi bort en utskrift av gavekortet, og ikke få sendt over den elektroniske utgaven til. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Trondheim, Norway - Rated 4. Min kjære og jeg hadde en flott opplevelse på To rom og kjøkken.


We chose the 3-courses menu and wine menu. Vi spiste en tre-retters meny med særdeles god vin og øl ved siden av, gode anbefalinger av servitrisen. Bordet vårt var intimt plassert i hjørnet, maten smakte himmelsk og betjeningen var meget serviceinnstilt.


Det hele preges av god fagånd med klassisk rôtisserie-preg. To rom og kjøkken har alltid vært forbundet med gode viner og cocktailer, og noen ganger har de også vinmakere på besøk, som presenterer godbiter for både restaurant og gjester. TO ROM OG KJØKKEN I TRONDHEITre rom som forfører.


Prøv tre av kjøkkenets retter, drinken Martin Tindve Reinsdyrtartar med Høvding Sverreis og Makron med bringebærsorbe.

Stedet drives av tre lidenskapelige mat- og vinpersonligheter. Vi har fra første stund vært opptatt av å være et godt sted for fremtidens kokker og servitører, sier Roar Hildonen. Restauranten legger stor vekt på trønderske råvarer tilberedt på middelhavs vis. Ingen ekstra betalign utover dagpakken. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Louise Roe Diamant Pute, Grønn. Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg