tirsdag 29. mars 2016

Digital postkasse difi

Digital postkasse difi

Sammenlign pris med oss! Digital postkasse til innbyggere. Løsningen gjør det enkelt å komme i gang med å sende digital post på en sikker måte til innbyggere. Velg digital postkasse.


Kommunen og statlige etater ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Lurer du på hvilken postkasse du skal velge? Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer. Vedtaksbrev, helseopplysninger og annen sensitiv informasjon kan ikke sendes på vanlig e-post. Det er gratis å opprette og bruke digital postkasse , og du kan lagre brevene der så lenge du ønsker. For å gjøre det enkelt for forvaltningen å kommunisere digitalt, har Difi etablert en sikker digital postkasse for innbyggerne.


Digital postkasse difi

Innbygger velger selv postkasse for å motta digital post fra det offentlige, blant markedsaktørene Posten og e-Boks. Det er den enkelte avsendervirksomhet som er behandlingsansvarlig for personopplysninger i brev som blir sendt til digital postkasse , frem til brevet er gjort tilgjengelig for innbygger i postkassen, samt loggopplysninger som er nødvendige for å avklare eventuelle feilsituasjoner og når posten ble mottatt av meldingsformidlingstjenesten og. Det er enkelt å komme i gang med digital postkasse til innbyggere, men det er noen steg som din virksomhet må gjennom for å komme i gang.


Vi har laget en trinnvis guide som viser hva dere må gjøre. Om digital postkasse. Hvordan ta i bruk digital postkasse til innbyggere?


Digital postkasse difi

Dersom du nettopp har vært der og vil ha mer detaljer så sett deg først inn i. Mer informasjon om behandling av personopplysninger er gitt i spesielle bruksvilkår for digital postkasse til inn-byggere. Sikkerhetspolicy Difis sikkerhetspolicy, Informasjonssikkerhet i Difi , gir overordnet føringer. Du kan også motta post fra private virksomheter gjennom din digitale postkasse. Så langt har omtrent millioner nordmenn skaffet seg en digital postkasse.


Vi ser at vi får mellom 20. Difi håper å nå millioner brukere. Det siste halvåret har vi fått 800. Med dagens tempo ser det lovende ut, mener Difi -sjefen.


Digital postkasse difi

På sikt skal all posten som i dag blir sendt på papir kunne sendes til din digitale postkasse. Over 1statlige virksomheter og kommuner sender allerede viktige brev elektronisk til dem som har digital postkasse , forteller Hege Andersen fra Difi. Per i dag er det rundt millioner nordmenn som har registrert seg med digital postkasse. Difi skal bidra til å utvikle og fornye norsk forvaltning.


Løsningen er egnet for å sende taushetsbelagt og annen beskyttelsesverdig informasjon. Dette skal vi gjere på basis av spisskompetanse innan offentlege innkjøp, digitalisering, leiing og. Difi - Direktoratet for forvaltning og IKT. Du sparer miljøet og reduserer offentlige utgifter.


Med en digital postkasse bidrar du til at det offentlige kan bruke fellesskapets penger på andre ting enn porto, papir og transport samtidig som du er med å spare miljøet. Slik skaffer du deg en digital postkasse : Finn fram din elektroniske ID (e-ID), f. Risikoene som er identifisert for Altinn er i første rekke knyttet til organisatoriske og forvaltningsmessige forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg