tirsdag 22. mars 2016

Trehvitt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Trehvitt Kjøkken.


Et Åsa Trehvit kjøkken er et ekte håndverksprodukt – skreddersydd etter kundens ønsker, unikt laget og tilpasset. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Spraylakkerte kjøkken gir et utrolig holdbart, pent og slitesterkt resultat, sier Terje Skaar fra Poly Teknikk AS. Vi bruker to-komponent lakk som er mer holdbart enn olje- eller vannbasert maling. Det er lett å vedlikeholde og det skal godt gjøres å slite det bort.


Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i. Kjøkkenbordet sto foran vinduet, og innredningen var vridd grader i forhold til dagens. Familien vil gjerne ha et mer funksjonelt og moderne kjøkken.


Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta.

Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Nå bruker vi mye tid her sammen med barnebarna, og det er minst like fint. Kjøkkenet har alltid vært selve hjørnesteinen hjemme hos oss.


Odveig Heiertz (70) står foran et trehvitt , gammelt kjøkken i Høgtunveien i Asker. Nytt kjøkken til et par tusen kroner 11. Her kan familien samle seg til måltidene, og her kan barna gjøre lekser på kjøkkenbordet mens de voksne lager mat. Rommet blir mye brukt - og mye slitt. En oppfriskning behøver ikke koste så mye.


Den fremhever renheten i et slikt rom. Siden kom jeg aldri hjem fra gården uten en eller annen gammel ting jeg hadde funnet. I alle kriker og kroker på låven og innerst på vognskjulet der taket var lavt. Bestemor, hva er dette?


HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft. Jeg bare ELSKER dette fantastiske kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet! En av kundene mine går i fra slitent, trehvitt kjøkken til dette - for en heldiggris!


Og ikke nok med det, hun har en god gammel kobberlampe som skal bli med videre i det nye kjøkkenet. Jeg ville gjøre noe spennende med et helt enkelt trehvitt barnemøbelsett fra IKEA, som vi kjøpte til vår eldste datter. Først malte jeg bord og stoler med to strøk hvitmaling, før jeg malte bordplaten i en rosafarge.

Etter at det hadde tørket, la jeg blondestoff over den rosa bordplaten og sprayet med hvit spraylakk. Kanskje er det her vi har tilbragt flest timer sammen med barna, når de var små. Men enkle hjelpemidler gjør det morsomt å male allikevel, sier Per Myhre,.


Hun anbefaler tørrmopping så langt det lar seg gjøre. Noen ganger må man likevel bruke en fuktig mopp på de mest utsatte veggene, som på kjøkken eller badero– Først bør du fjerne alt løst støv med en mikrofibermopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg