torsdag 17. mars 2016

Bondeblå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. LADY Supreme Finish Tre og Panel.

En varm blåfarge som gir et dempet preg til rommet. En nydelig dyp blåtone som sender deg inn i en sval og dyp søvn, perfekt til soverommet. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Farger til både interiør og eksteriør.

Falt den landlige stilen på det bondeblå kjøkkenet i smak kan den gjenskapes med tekstiler og tilbehør i samme stil. La grått, beige og bondeblått være gjennomgående farger og frisk opp med elementer i rødt og oransje. Blandet med Jotun multicolor. NCS farverne er universelle og kan tones i maling fra en lang række forskellige producenter.


Sist, men ikke minst, farger er ikke farger. Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet.


Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter. Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og bestill i nettbutikken nå!


Din leverandør av lakk og maling. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi forventer at du gjør grunnarbeid med vasking og skraping og tørk, slik at det varer i flere sesonger. Kost og hjelpemidler og eventuelt olje til terrassen holder du selv.


Etter noen strøk maling og skifte av møbler fremstod hytta som ny.

Vi har leid dette stedet på åremål fra det var ganske nytt. Plasseringen er genial. Tomtene er store og fine med god avstand mellom hyttene. I tillegg ligger skitraseen rett bak hytta, så her snakker vi virkelig ski inn og ski ut, forteller eieren.


Bli inspirert av hva andre har gjort! Oljebasert sparkel for treverk innvendig. Uegnet for hull og sprekker over mm. Kan sprøytes ved tilsetting av vann. Til heltre og finerplater.


Gammelt kjøkken malt i Bondeblå. Foto: Per Erik Jæger. Når speil og kanter er malt, påføres maling på ramtreet med rull.


Fargene har navn som rødmelde, rosenrot, bygderø bondeblå og dalablå. Godt voksne mennesker vil kanskje huske at de malte stuene sine. Nytt med maling De ønsket å male det trehvite kjøkkenet og fant fargen de ønsket, Bondeblå , på et kjøkken avbildet i Hytteliv. Rødmel og Bondeblå , etter god gammel byggeskikk, er meget moderne i dag.


Innendørs på hytter i skog og fjell velger man klokt med brune og grå farger. Ved sjøen kan du med fordel gå for de lyserefargene. Det er en kjølig fargeskala som gjør seg gjeldende her.


Gråfarger er veldig populært. Hvit er en klassiker ved sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg