fredag 11. mars 2016

Servant design

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Stort utvalg servanter fra kjente merkevarer til markedsledende priser! En design servant kan forvandle badet ditt. Våre servanter er designet av de ledende designere fra Italia eller Spania og produsert av de beste produsenter.


En del av vår tid blir brukt på badet ved speil foran servanten.

Det er derfor viktig hvordan servanten ser ut. Lind design servant thin 100. Billige servanter på nett, utallige design og størrelser.


På våres sider finner du noen av markedets beste priser, fra de største produsentene. Leter du etter en pen hvit porselensvask? Skal det være i ett ultramoderne minimalistisk design, eller ett retro design som gir assosiasjoner til Romas fontener?


Alle våre små servanter er i ekte italiensk design og høy kvalitet. Den perfekte liten servant for små baderom.

Når man innreder et lite bad kan det være en utfordring å finne den perfekte liten servant. Spesielt hvis du har en veldig smal baderom eller et bad er så liten at det bare er plass til en liten servant i hjørnet. For familien er servantskapet med dobbel servant gull verdt, fordi det gjør at flere kan gjøre seg i stand samtidig og dessuten få hver sin skuff til sine kremer og småting. Valg av servant bør kombineres med valg av servantskap og servantbatteri slik at form og design henger sammen.


Vasken du velger til baderommet eller toalettet kan være frittstående, nedfelt, integrert eller vegghengt. Velg gjerne benkeplate samtidig. En frittstående servant monteres oppå benkeplaten.


SBD is the spiritual application of the Process. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Gustavsberg Estetic design servant produsert i holdbart sanitærporselen med Ceramicplus rengjøringsvennlig overflate. Helt skjulte bolter gir et pent, organisk utseende.


Leveres med push-down porselen ventil i matchende farge. Fullfør med Estetic vannlås og servantbatteri hvor farge og design harmonerer perfekt med baderomsservanten. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser.


Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design , og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen.

Servant - kampanjeprodukter på lager. Den er meget lett å rengjøre og den tynne servanten er med på å skape et spennende uttrykk til det moderne bad. Design ditt eget drømmebad online.


Baderomseksperter definerer drømmebadet Hva skiller et drømmebad fra et normalt bad? Blandebatterier til servant omtales både som servantbatteri, servantblander, servantkran og servantarmatur. Her finner du servantbatterier i alle former og prisklasser.


Vi leverer blandebatterier til servant fra kjente europeiske leverandører som kjennetegnes for godt design og høy kvalitet. Uansett hvilken stil du liker å ha på badet har vi en servant som passer for deg. Vi har servant med steinmønster, porselenservant, rund vask og firkantet servant. Du finner også doble servanter hos oss med to kummer.


Vi er så sikre på kvaliteten på servantene våre at vi tilbyr års garanti. Rondane er en firkantet toppmontert servant som har et karakteristisk uttrykk med sine høye hjørnekanter og som kan minne om fjelltoppene i Rondane. Normal bestillingstid er uker. Du får gjerne hva du betaler for.


I dag leveres det mange smarte løsninger for utnyttelse av plassen for baderomsmøbler. Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning både med tanke på funksjon og design. Skap din egen stil på badrommet gjennom å velge din personlige favoritt blant våre servantskap.


Romantisk, stilren, moderne eller klassisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg