tirsdag 1. mars 2016

Slettvoll hytte

Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Slettvoll hjem Kompakt planløsning Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.

Kolleksjonen selges hos Slettvoll -butikker i Norge og Sverige. Heisann Mari,og takk for kommentarer homser:) Så deilig det var å finneblogfen din med alle desse flotte bildene - skulle jeg innredet hytte traff despot on med dese bildene. Som du sierfinnes detuansett vårlige i til en langt rimeligere pris enn Slettvoll ,faktisk helt ned til billigkjedene. Er det virkelig sånnat du har dette som jobb ble.


Mye lekkert fra Slettvoll til å ha både i boligen og på hytta. De har en fin kombinasjon av stram og klassisk stil som passer inn mange steder. Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig?


Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør.

En hytte som var like enkel å bruke en helg som i lengre ferier og høytider – det var ønsket til denne aktive, lille familien som til daglig er bosatt i Oslo. At den ikke lå mer enn to timer fra Oslo, var også et pluss. Når man i tillegg hadde nær familie ikke langt unna, ble det naturlig at valget falt på Sjusjøen. I dag vil jeg dele mer inspirasjon fra Slettvoll med dere, kjenner jeg blir varm om hjerte når jeg ser på disse bildene.


Slettvoll har fått en unik mulighet til å formidle fem av Jimmy Nelsons bilder. Bildene presenteres i våre butikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Lillestrøm, Ålesun Trondheim, Ski, Stockholm og Malmø. Antikkhvitt tak og listverk gir fine kontraster mot de brune veggene, og gjør rommene luftigere og lysere. Smart planløst takhøyt kjøkken malt i heldekkende Antikk Grå.


Trenger du innredningshjelp? Gratis konsultasjon ved kjøp av møbler. Planer om å bygge nytt hus, pusse opp, eller fornye din enebolig, leilighet, hytte eller kontor? Tenkte jeg skulle dele noen fler bilder av hytta til Marianne og Snorre i kveld jeg. De flyttet inn rett før jul, så de har vært ganske så raske på å innrede.


Noen av møblene er kjøpt på Blomqvists, sofaene er fra Slettvoll , de gule stolene er fra Amok på Geilo, taklampe fra Artwoo puter fra LAMA og HomeCottage. På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut.

Her deler vi familiens tanker og vei mot sin egen hyttedrøm på Rauland. Hytta kan bli din beste investering Vi har skapt varige verdier for våre hyttekunder i generasjoner. Derfor er Buen selve merkevaren av hytter i Norge.


Oppussing av fjellhytte Se hvordan 60-tallshytta ble totalforandret med oppussingen Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt. Slettvoll var spente på å vise frem det de lenge har drømt om, nemlig å skape deres eget Slettvoll -soverom. Soverommet består av så mye mer enn kun en god seng å sove i. Sammen med noen av Europas ledende produsenter innen madrasser og sengetøy, fremstår kolleksjonen helt i tråd med Slettvolls øvrige møbler.


Slettvoll lager unike møbel- og interiørløsninger som reflekterer hvem du er. Drømmehuset i Florø, med sjøutsikt og kort vei til turområder, skoler og barnehager. Moderne funkishus, med gode planløsninger. Meld deg inn i kundeklubben!


Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg