torsdag 17. mars 2016

Muskatnøtt maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

LADY Supreme Finish Tre og Panel. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Tid for hjem sendes hver tirsdag kl 20.

Muskatnøtt , litt mørkere enn marrakesh, men så lun å fin. Ta den med inn på det rommet der du skal male og se den i dagslys. Nå har SENS tatt enda et steg videre.


Stadig flere sliter med Astma- og allergiplager. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker. Dersom det er hakk eller slitasje i treet må du i tillegg sparkle, noen ganger bør trinnene helsparkles.


Resultatet blir ikke på langt nær like godt som en ny trapp som er fabrikkmalt. I forrige uke ble Jotuns nye farger lansert. Ja, har tidligere spurt om ute maling. Endte med villahvit og er svært fornøyd.


Da blir det Wonder i gangen og på kjøkkenet. En lun og fin beige nyansen hvor fargen er hentet inspirasjon fra den det nydelige krydderet. Verdi kr 3– volum 1.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Lys, varm, rødaktig beige. Bør ikke kombineres med Egghvit eller Bomull, disse blir for gule inntil det røde stikket. Da er Klassisk Hvit et bedre alternativ.


Hvordan male panel 1. For at malingen ikke skal sette seg for fort, males kun ett og ett bord om gangen. Avsett maling oppe og nede på panelet. Maler du med pensel så legg på maling punktvis nedover panelet og stryk ut m. Kjøp prøvebokser med maling og en papirrull.


Heng to eller tre malte papirlengder på ulike steder i rommet, og bruk minst et døgn til å vurdere fargene under ulike lysforhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg