torsdag 24. mars 2016

Plastpall

Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Plastpall

Vi har stort utvalg av stablebare plastpaller. Kjøp enkelt online med fri frakt! Finn plastpall nå på Kensaq. Modellen CSeuropall passer. Plastpall Packpal meier.


Sammenlign Sammenlign Artikkelnr. Produktet er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi kan tilby et bredt utvalg av plastprodukter som plastskuffer, plastkasser (Eurokasser), pallcontainer og plastpall er.


Plastpall

Våre plastprodukter er solide. En slitesterk plastpall med høy lastkapasitet og lang holdbarhet. Pallen er ideell for oppbevaring i pallereol og mer. De hevede kantene gjør håndteringen enkel og effektiv.


Materialet tåler store temperaturavvik og pallen passer til en mengde ulike miljøer. Kontakt oss om du ønsker å benytte noe av dette. En plastpall passar bra för såväl industri som hygien.


Stabelbare og stabile plastpaller laget for å kunne brukes mange ganger. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. På våre websider finnes detaljert informasjon om vårt store utvalg av lette paller, mediumpaller, hygienepaller, HD-paller, renromspaller og EURO-paller i plast. Standardmål gjør dem perfekte for alle vanlige typer transport, oppbevaring og håndtering.


Dette er en melding som dukker opp på NLP kunde WEB dersom man klikker seg inn på linken under saldo lastbærere. Solid plastpall for tung last. Stablebare og stabile plastpaller laget for å kunne brukes mange ganger. En stabil og lett palle som kan brukes om igjen mange ganger. Den egner seg som display- eller eksportpalle til land som ikke godkjenner ubehandlede trepaller.


CR-ECO er en plastpall som er produsert i premium resirkulert materiale. Vi er, etter års drift, en av Norges største aktører når det. Bra att ha på toaletten, i barnens rum, vid ytterdörren eller varför inte i garaget? Säljs i blandade färger. IP-Group utvikler, selger og markedsfører smarte og miljøvennlige emballasjeprodukter.


Vår misjon er å gjøre en forskjell for både kundene og. Her fører vi et bredt spekter av paller og tilbehør. Lettpaler, eksportpaller, mediumpaller oh heavy duty paller, også stålforsterkede paller.


NLPs plastpall : Gode erfaringer hos både ASKO og Nortura Gode erfaringer hos både ASKO og Nortura– Lavere vekt, enklere renhold og mindre støv og flis er de positive miljøegenskapene våre medarbeidere trekker frem når de karakteriserer plastpallen til Norsk. Kombinasjonsmulighet med resirkulert. ABOUT PLASTAL WHO WE ARE. Helserisikoen ved eksponering fra kjemikalier avhenger av hvilke farlige egenskaper kjemikalet har og hvor mye og hvor lenge man eksponeres for dem.


Vi tilbyr kjøp og salg av brukte paller til bedrift og privatpersoner i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg