onsdag 2. mars 2016

Billige store rammer

Fraktfritt over 5kr. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.

Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Takket være vårt brede sortiment har vi muligheten til å tilby våre kunder et stort antall rammer i meget stor variasjon.


Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.

Kjøp bilderammer her til innramming. Rammer til bildene dine. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Svarte rammer , brune rammer , gullrammer, sølvrammer, hvite rammer.

Mange størrelser å velge i. Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket. Dette er ett sett som består av stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser.


Vi har også et rammeverksted som lager rammer på mål. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys.


Hos oss finner du små, store , runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger. Kort fortalt: vi har noe enhver. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi byder på et stort udvalg af billedrammer i forskellige formater og materialer. Søg i vores store udvalg og finde den rette ramme til dit projekt.


Vores udvalg består af mange forskellige, udvalgte mærker i høj kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg