tirsdag 29. mars 2016

Biltema solfilm montering

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling. Holder bilen kjølig om sommeren og varm om vinteren.


Perfekt for stasjonsvogn og for hundeeiere. Filmen bidrar også til at man sparer drivstoff, fordi AC-en ikke trenger jobbe like hardt om sommeren.

Ripefast metallisert flerlagsfilm. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Bruk såpevann og vindusskrape ved montering. Klipp til ønsket størrelse. Puss vinduet slik at det er helt rent. Fukt vinduet med såpevann.

Fjern beskyttelsesfilmen. Legg filmen på vinduet, og jevn den ut ved hjelp av en vindusskrape. Dra forsiktig for å fjerne luftbobler og overflødig vann. Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema.


Tenkte å legge solfilm på bakrutene og siderutene slik at det blir veldig vanskelig å se inn. Vil nok neppe stoppe de som virkelig vil stjele, men det kan hende det hjelper. Kjøpte solfilm på Biltema.


Den skulle være grei ifølge plasser jeg har sett på nettet. La den på utsiden av ruten (vasket vinduet først) med limet ut. Montering av solfilm tar vanligvis fra 1-timer, dette kan variere fra biltyper og antall ruter som skal ha solfilm.


Enkle biltyper kan det ta mer tid å legge solfilm på som f. Audi A veteran biler, og noen pickup typer. Våre montører har lang erfaring innen montering av solfilmen og tatt flere sertifiserte kurs innen soting av bilruter. Materialet er ubrutt og platene kan bøyes.


Solarplexius er markedets raskeste og lettest monterte solbeskyttelse for biler.

Samlingen gjøres selv om minutter og kan lett fjernes om nødvendig. Biltemas solfilm har fått oförtjänt mycket kritik och här gör vi en guide steg för steg för hur du lyckas med proffs toning på din bil, steg för steg. Populære solfilm fra SolarGard.


Solfilm til planglass (Vindu i bygning). Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute.


Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Biltema har solafskærmning både i form af solfilm i forskellige nuancer, der påklistres bagerste sideruder og bagrude, solfilm til den øverste del af forruden, samt som solafskærmning med sugekopper og rullegardin, der let fjernes, når der ikke er behov for solafskærmning. FilmTeam AS - din solfilmsmontør demonstrerer montering av solfilm på en Audi A6. Tiden er 24x hastighet.


Vi er derfor svært glade for å nå kunne tilby sertifisert montering av solfilm på alt fra bil til næringsbygg. Vi monterar solfilm , säkerhetsfilm och designfilm av högsta kvalitet på alla typer av fastigheter och fordon. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och vårt intresse att ständigt hitta nya smarta produkter och lösningar har gjort att vi idag vuxit till ett av de största företagen i branschen. Eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil. Prøv å fest filmen i topp ved å dra ut vannet som ligger under filmen.


Bruk også Zalovann på den siden hvor du skraper. Gjelder bakvindu og sidevinduer. Må være lovlig, altså ikke førervindu etc. Kan levere bilen med ca. Kristiansand S , Torsdag 12.


Jepp, jeg skal montere solfilm på bakrutene på min Obersturmführerwagen. Det skal være av typen man skjærer til og klistrer på, og skal sitte på kun et par uker i sommerferien. Derfor gidder jeg ikke å legge mye penger i dette (les: proff montering ). Slike med sugekopper gidder jeg ikke, de faller av og skjermer dårlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg