torsdag 3. mars 2016

Frostet glass kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre. Trenger du tips til hvilken beskyttelsesplate du skal velge til kjøkkenet ? Optiwhite er et relativt nytt glass og brukes i dag nettopp for å bevare interiørfargene. Vi tilbyr alle former for dekor på baksiden av glasset, om det skulle være bakmalt, klart, frostet eller med motiv, alt ettersom hva som passer ditt kjøkken best! Dette kjøkkenet passer like godt i en byleilighet,.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast med skruer. Lett å rengjøre og hygienisk.

Herdet glass tåler i tillegg temperaturforskjeller opp til ca. Laminert glass er to glass laminert sammen med en plastfolie, som gjør glasset seigt og vanskelig å knuse. Frostet glass til glassvegg innendørs.


Det er ikke bare utendørs at frostet glass kan benyttes. Dette kan være alt fra en dusjvegg i glass til en romskillende vegg. Vi har tidligere skrevet om fordelene med å ha en skillevegg mellom kjøkken og stue – hvorfor. Et herdet glass tåler ti ganger mer enn vanlig glass.


Trådglass er enda svakere enn vanlig glass , så det er ubrukelig over kjøkkenbenken, sier han til Klikk. Pleksi er greit å bruke på store flater fordi det kan bøyes, spesielt praktisk hvis det er innhugg. Bruk frostet eller matt glass.


Hva koster et kjøkken ? Kjøkkenet skreddersys etter dine mål, ønsker og valgte materialer. Prisen varierer avhengig av disse parameterne. For å få et veldig grovt anslag, kan du prøve ulike valg i vår kjøkkensimulator. Nøyaktig pris får du alltid via en forhandler.


Hvor lang er leveringstiden?

Vi lager produktene dine etter din ordre. Svedbergs Skoga rett dusjvegg Vi har latt produkter som på ulik måte rammer inn de vakre stundene på baderommet få navn etter store og små fosser. Interiørglass, glass over kjøkkenbenk, glassvegg etc.


Du kan velge gjennomsiktig glass som er lekkert på badet eller et frostet glass som slipper inn lyset men. Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Velg mellom klart, frostet og lakkert glass. Home-it beskyttelsesplate frostet glass 800x400mm.


Beskyttelsesplate med innbydende mattert glassoverflate i herdet glass. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss. Vitrineskapdør med frostet glass. Finnes til samtlige vitrineskap. Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer.


Vi leverer glass til ditt kjøkken. Ta kontakt for å avtale besøk! Vi har et stort utvalg av rammer. Utviklingen fortsetter og vi ønsker å være først med det siste.


Glass til ditt kjøkken. Nå har vi endelig muligheten til å produsere glass med digital trykk i akkurat det motivet du måtte ønske. Be om pristilbud på dette i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg