torsdag 10. mars 2016

Rullegardin strå

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv.


En rullegardin bambus er en stilig og dekorativt vindusdekke. Disse rullegardiner passer ideelt til den som ønsker et mer originalt og egenartet utseende til hjemmet. Man kan velge mellom flere enn ti ulike fargeløsninger for bambus. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Designet så de passer ind i den skandinaviske stil.


Mange af varianterne er udstillet i vores showroom. Elegante bambus rullegardiner skaber en personlig indretning, og bambus rullegardinets eksklusive look, er mindre bastant end traditionelle rullegardiner. Disse er også gunstig å bruke på soverom hvor det er ønskelig å stenge morgensolen ute. Da passer det bedre å bruke en rullegardin av strå eller bast.


Til dette formålet kan du også bruke panelgardiner i strå. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Lysdempende rullegardin med kjedetrekk, beslag følger med i pakken. En kan enkelt justere bredden på en rullegardin ved å kutte over topp- og bunnlist og. Vakre blomster krever en vakker presentasjon! Strå er en formfull glassvase som egner seg godt til både buketter og snittblomster. En nydelig vase som gjerne får hedersplassen på middagsbordet.


Finnes i flere farger og størrelser! Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning. Til ophængning medfølger kroge. Persienner og rullegardiner. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.


Ylva lystett rullegardin. Lystett, trådløs og varmereflekterende rullegardin i polyester. Dekorativ bunnlist i børstet aluminium. Inkludert veggfester og skruer.


Disse bambus blinds ikke rulle opp. Kan ikke kappes i bredden. Du kan ikke se mekanikken. Ledningen kan være på høyre eller venstre side. Prisen er mer med 10cm.


Alle bambusgardiner har bremser. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her. Vi har ett stort utbud av olika typer av rullgardiner till bra priser.


Hitta rätt rullgardiner för ditt hem. Köp online eller i butik på JYSK. For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grun da en god nattesøvn er vigtig.


Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg. Gardinet fås i flotte farver og med mulighed for automatisk betjening samt fem års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg