tirsdag 5. april 2016

Solskjerming folie

Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Solskjerming til bilvindu. Bestill gratis befaring! Hvorfor velge solskjerming med folie ? Med siste års utvikling har vindusfolie blitt et supert alternativ for stadig flere.


Folien krever lite monteringshjelp, og er så godt som usynlig.

Med flere fantastiske egenskaper og lave krav til vedlikehold kan solskjermingsfolie fort vise seg å bli det soleklare førstevalget til å dekke ditt behov. Notto leverer solide og skreddersydde løsninger for solskjerming , tekstiler og foliering til næringsbygg. Med over års erfaring har vi opparbeidet oss fagkunnskap og erfaring som gjør oss til det tryggeste valget. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser.


Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak.


Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper.

Vi leverer alt fra vindusfilm og folie produkter til terrassemarkiser. Vi har lang erfaring fra både solskjerming og glassbransjen og bistår gjerne med å finne det riktige produktet for deg og ditt prosjekt. Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet, og kutt folien til. Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet. Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet, og stryker nedover.


For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste eller nal. Folie gir deg enkelt muligheten til å skape den atmosfæren du ønsker i ditt kontorlandskap. Ved å dekke flater med folie kan du også skjerme for innsyn og lage ulike soner.


Hos Notto har vi glassklar folie , frostet folie og fototapet. I tillegg tilbyr vi trykk på en rekke ulike materialer. ZIP Screens Nettbutikk - se pris og bestill på dine mål. Hent fra lager eller bestill med levering hjem.


Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer.


Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade.

Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser.


Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene.


Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og kontorer, og beskytter fra de skadelige strålingene fra solen. Vindusfilm fjerner også opp til av UV-strålingen og reflekterer opp til av solens energi. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg