torsdag 14. april 2016

Interiørarkitekt kontor

Vi leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat sektor. Vi tar på oss små og store oppdrag og uansett om det gjelder kontor , resepsjon, cafe eller hotellrom er vårt mål å skape funksjonelle, inspirerende rom som hever effektivitet og kreativitet hos målgruppen. Interiørarkitekt kontor.


Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse. VI ER KROHNARK – Et ambisiøst interiørarkitekt - og designstudio, med kontor i Oslo og Sandefjord.

Vi er et team bestående av interiørarkitekter, møbeldesignere, arkitekt og grafiker, med et nettverk av samarbeidspartnere og freelancere innenfor både arkitektur, interiørarkitektur, produktdesign og grafisk design. Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger. Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg.


Ramsøskar leverer interiørløsninger innen kontor , hotell, restaurant og bolig. Paradis interiørarkitekter skaper vakre og funksjonelle interiørløsninger for din bolig eller bedrift. Første møte er gratis, ta kontakt og avtal tid i dag.


Ethvert prosjekt er unikt og tar utgangspunkt i våre kunders historie. Vi er gode på å få til mye ut av lite og er opptatt av å bevare og gjenbruke der det er mulig.

Medlemmer av NIL arbeider i alle deler av landet og kan søkes opp i NILs medlemsbase. Mange medlemmer har lagt ut sin portfolio. Det kan også gjøres geografiske søk. Slettvolls egen interiørarkitekt hjelper deg med de store innredningsjobbene – fra private boliger og hytter, til hotell, kontor og restaurantlokaler.


Sol design, profesjonell interiørarkitekt , tilbyr bistand innen prosjektering av næringslokaler, offentlige rom og private boliger. Sol design bistår sine kunder i prosessen fra idé til ferdigstillelse. Vi har fått lov å dele denne og er superstolte av å få slik skryt fra en av våre kunder, tusen takk! Se filmen du også, og trenger du interiørarkitekt er det bare å kontakte oss.


Hun er utdannet med mastergrad i interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo, og var en av gründerne bak selskapet Dis. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Prisen avhenger av type arbeidsoppgaver. Grønner Tidemann forklarer at det er vanlig å gå på en befaring og snakke med kunden om hva de ønsker hjelp til, noe som ofte tar 2-timer.


Kathinka er dyktig, både på rom, lys og innredning, og er opptatt av fargebruk i interiør. Vi skreddersy interiør løsninger for alle type bedrifter. Våre arbeidsplassarkitekter hjelper deg med utforming av din arbeidsplass!


Kontakt oss for befaring.

Ved bruk av interiørarkitekt kan du spare både tid og penger på ditt prosjekt. Vi hjelper deg med å ta de riktige valgene slik at du blir fornøyd med resultatet. God planlegging er avgjørende for godt gjennomførte prosjekter. Unngå å ta avgjørelser som ikke vil fungere i lengden. Finn interiørarkitekt.


Maria jobber som interiørarkitekt , og er rågod på farger, innredning, trender og alt som har med interiør å gjøre. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor , butikk og hotell. Med kreative forslag finner vi gode løsninger som stemmer overens med din livsstil eller firmaets profil.


I denne prisguiden kan du lære mer om hva som innvirker kostnaden for tjenester levert av en interiørarkitekt , slik at du kan forstå hva prisen for ditt prosjekt vil være. I tillegg kan du lese om hvordan man finner de rette interiørarkitektene for prosjektet. Erfaren interiørarkitekt ? Vår kompetanse spenner fra prosjektering og innredning av større offentlige kulturbygg, kontor - og hotellprosjekter til private.


Jeg startet Mhint Arkitektur 1. MNIL Merethe Koldingnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg