mandag 13. januar 2020

Rammer 40x50

Rammer 40x50

Stort utvalg av Rammer 40xcm. Fraktfritt over 3kr. Her hos oss finnes rammer i mange ulike stiler, noe som betyr at du som kunde kan velge fritt i et stort utvalg. Kanskje du for eksempel trenger mange rammer i størrelsen 40xcm? Da er det bare å klikke rundt på siden og velge de rammene du vil ha!


Rammer 40x50

Sørg for kjøpe litt forskjellige typer, da ulike bilder passer til ulike rammer. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. Kan henges horisontalt eller.


Her finner du rammene våre med målene 40x50. De er tilgjengelige i flere farger og materialer. Du skaper enkelt en trendy bildevegg ved å kombinere flere ulike rammer. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Rammer 40x50

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Denne matte aluminiumsrammen har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs.


Kan bare kjøpes sammen med minst en ramme med. Stilig bilderamme i gull til 40x-plakater som du enkelt bestiller online. Se våre flotte gullrammer og posters til gode priser på Desenio. I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående.


Rammer 40x50

Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Men hvad kan man forvente til prisen.


Jeg bestilte 3x rammer og ekspedienten tjekkede ikke rammerne og de var allerede halvt pakket ne da jeg bad ham tjekke glasset. Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming. Denne rammen har rom for flere mindre bilder.


Fin til familiebilder. Alle vores rammer er af høj kvalitet og udstyret med plexiglas, hvilket gør rammen mere robust, samtidig med at det glasklare udseende bevares. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg